Citat:
Ursprungligen postat av tumstock
mycket märkligt.. går det att återställa telefonen utan att bli av med alla mina kontakter, bilder och apps jag betalat för?
Om du har ställt in att synca kontakter med till exempel outlook, så är det bara att synka in kontakterna efter återställning.
Bilderna måste du kopiera till datorn manuellt, det gör du via den här datorn.
Apps är bara att ladda ner igen, är du inloggad med samma konto så behöver du inte betala för dom igen.
Har du jailbreakat telefonen så tänk på att du får 3.1.3 om du återställer, som inte är jailbreakad än.