Citat:
Ursprungligen postat av Joomla
Nepp.
Om man uppdaterar försvinner ingenting. Firmwaren uppdateras, samt basebandet om man har iPhone.
Om man däremot återställer så försvinner allt. Att återställa när man går från Firmware A+jailbreak -> Firmware B för att jailbreaka.
Mycket skit lämnas kvar från firmware A och dess jailbreak. Synka enheten före och efter, märks knappt något.
Tar och bumpar min följdfråga då jag vill JB'a asap.
Bör jag återställa innan uppdateringen, eller räcker det med bara en vanlig uppdatering direkt?
Ber om ursäkt för att jag är så trög.