Citat:
Ursprungligen postat av Joomla
Nepp.
Om man uppdaterar försvinner ingenting. Firmwaren uppdateras, samt basebandet om man har iPhone.
Om man däremot återställer så försvinner allt. Att återställa när man går från Firmware A+jailbreak -> Firmware B för att jailbreaka.
Mycket skit lämnas kvar från firmware A och dess jailbreak. Synka enheten före och efter, märks knappt något.
Jag menade såklart återställning.
Hursom... laddade ner appbackup och aptbackup för att uppdatera till 4.1 men misslyckades totalt. Blev en återställning istället och jag glömde göra en säkerhetskopia med app/aptbackup innan.
Nåja, alla teman är iaf på datorn och jag har en lista med alla repos jag hade, så det lär inte dröja länge innan allt är som vanligt igen.