Citat:
Ursprungligen postat av RaggyMuffin
Exakt samma som vid nedgradering från 4.0.2 till 4.0.1.
Så länge du har SHSH sparat för 3.1.3 så ska det inte vara något problem.
Yes SHSH ligger ju kvar på datorn sen nergraderingen till 4.0.1,
Men då e det bara tuta å köra alltså?