Citat:
Ursprungligen postat av Erpatjoff
Nope, inte vad jag vet
Hm, OK. Då är man alltså i princip låst vid den mjukvaran när man valt att jailbreaka. Eller iofs., om man laddar ned JB-apps på sin dator och för över dem genom iTunes (vilket väl går att göra utan problem?) borde man väl kunna gå från JB-3.0 -> vanlig-3.1 (här försvinner allt JB) -> JB-3.1 och sedan bara synca om i iTunes så läggs allt JB in igen, stämmer det?
Krångligt scenario men vill bara försäkra mig!