Citat:
Ursprungligen postat av Jabbex
SHSH innebär att du har kunnat tillåta cydia att spara en särskild fil för att kunna nedgradera. Du kan ju alltid testa guiden och se om den fungerar. SHSH filen i sig själv är en fil som iTunes måste använda sig av för att godkänna återställningsfilen, vilket leder till att man kan nedgradera sin mjukvara.
Så du menar att det finns en chans att filen skräpar någonstans på burken? Jag måste nämligen också nedgradera men jag är 100% att jag har inte rört något när det gäller Cydia, men om det var ikryssat att Cydia ska spara SHSH filen från början så bör den nog ligga någonstans.
Aja, jag har inte så mycket att förlora, jag testar guiden helt enkelt och återkommer med resultat.
EDIT: Det står att "Du måste även ladda ner den officiella mjukvaran för din telefon som du hittar här. Du laddar ner den mjukvaran som du vill nedgradera till, tänk på at
t mjukvaran måste tidigare blivit registrerad i Cydia annars kommer det inte gå att nedgradera din iPhone."
Jag har aldrig nedgraderat min iPhone, iallafall inte jag som jag känner till. Betyder det att det är kört för mig då?