Citat:
Ursprungligen postat av filur2k
Varje gång telefonen stängs av så måste du starta upp den via iTunes och då måste du återställa telefonen, dvs att din telefon blir som ny.
Är det verkligen sant?

Det är ju helt sinnes att alla inställningar man gör och dyl. ska försvinna varje gång? Eller hur fungerar det?
Är det likadant om jag lämnar in den till en mobilbutik så de gör upplåsningen?