Citat:
Ursprungligen postat av Azphyxia
hur vet jag om jag får betala för dom igen eller ej? Inte så kul att dra ned 20 apps och slanta för dom igen så att säga.
Har du betalat för dom så kommer dom aldrig att kosta pengar igen.. Tar du bort en app från iTunes och tankar den igen så står det att du redan äger appen och inga pengar dras. Samma sak här, varför inte testa? Du måste ju inte ta alla 20 på en gång..
Men om du redan har ett konto så ligger ju alla apps där så jag fattar inte vad det är du är bekymrad över. Det var väl bara en ny tele du vill synca med ditt redan befintliga konto?