Citat:
Ursprungligen postat av SlackyKun
Ja. Om du vill jailbreaka så måste du återställa telefonen. När du återställer så blir telefonen fabriksny, så allt som du har lagrat försvinner.
Gör en backup som sagt.
Vid slutet kommer iTunes att fråga om du vill trycka in en backup med dina gamla inställningar eller börja om på ny kula.
Börja om på ny kula!
Jag gjorde misstaget senast igår att inte göra det. Märkte att telefonen var slöare, programmen stängdes tex. ned långsammare.
Drygt att börja om, men det är det värt!!
Jag har återställt min lur 3 gg efter att ha matat den med allt möjligt från cydia, och varje gång har jag kört in min backup utan några problem.
Den blir som ny varje gång, segar iaf inte hos mig.