Citat:
Ursprungligen postat av ljuvsommarnatt
Jag förstår mig inte på detta med hur jag kan skjustera vem som kan se mina inlägg på Facebook.
När jag laddar upp en bild/text så finns det ju en flik med olika val.
Offentlig (jordklotet) Vänner (då är det två personer som står bredvid varandra) vänner utom bekanta (då är det en person och bakom denna står en annan människa som en skugga) Bara jag (med hänglåset) och sedan symbolen som är rund med taggar för anpassade
1/Vad betyder "Vänner utom bekanta"? Jag menar vad är skillnaden mellan vänner och vänner utom bekanta?
Det är en person som raderade mig från hennes vänners lista, ÄNDÅ kan jag se hennes inlägg som hon gör på sin vägg, det kommer upp på mitt nyhetsflöde och då ser jag hennes inställning, då är det TRE personer som står bredvid varandra och det heter vänners vänner.
2/Var hittar jag vänners vänner????
Tack på förhand. Ha,ha,ha fast det har aldrig varit någon jävel som har svarat mig på mina Facebooks inlägg här på flaschback så jag vill inte hoppas på för mycket....
1. Det är första gången jag vet om bekanta.
Det där med att någon blockerat dig och hens inlägg fortfarande hamnar på din sida innebär att du prenumerar på hen (men är inte vänner), annars kan du i så fall se hens inlägg endast och endast om du letar efter hens sida och läser. Om du i det sistnämnda fallet har gemensamma vänner med hen så ser du all hens info som är redigerade " vänners vänner".
2. Förut kunde man gå in på inställningar och redigera vilka som i fortsättningen kunde se ens inlägg, vilket jag hade gjort. Då blev allt jag hade bara vänner automatiskt. Men nu är det antingen något fel på min sida så jag inte längre kan komma åt där på inställningarna eller så är det något nytt. Hur som helst så kan man redigera varje inlägg/bild för sig. Så fort du lagt något på din linje så hittar du ett "huvud" ovaför inlägget/bilden och den trycker du på och väljer hur du vill att det ska synas. Är andra personer med i dina inlägg/bilder så blir det automatiskt så att även dessas vänner kan komma åt innehållet, även om du har det bara för vänner. Det sistnämnda bara om dessa är taggade, men inte om de bara finns med i dina bilder/inlägg.