Citat:
Ursprungligen postat av Anonym44
Du går in på sekretessinställningar som finns på en pil som pekar neråt högst upp åt höger, sedan när du kommer in där klickar du på anpassade och så kan du skriva i vilka du inte vill ska se dina status uppdateringar. Menar du hur man tar bort en status man gjort ? Isåfal så finns det ett kryss i högra hörnet vid den status du gjort som bara kommer att synas om du tar muspekaren över den

jag fyller på med ett alternativ till på ena frågan;
Citat:
Ursprungligen postat av flashbacklinus
*Hur ställer man in så att andra ej ser om man gör statusuppdateringar?
när du gör själva inlägget så till vänster om skicka knappen så kan du bestämma vem som kan se. bland annat "bara jag" och då ser ingen annan än du. det du senast valde ligger tills du ändrar igen (i regel)