Hur byter man bland sina profilbilder utan att samma bild laddas upp igen?
T ex vill jag byta till en profilbild jag använt för några månader sedan och som ligger bland mina profilbilder. När jag trycker på använd som profilbild får jag upp en ruta där jag ska beskära den och sedan läggs den upp igen som en kopia utan kommentarer och gillamarkeringar.
Skulle vilja byta mellan redan befintliga profilbilder utan att behöva ladda upp dem igen