Citat:
Ursprungligen postat av Adobe
Om jag skriver någonting i min logg på FaceBook och sedan någon minut senare så inaktiverar jag kontot, kommer folk fortfarande då kunna se mitt inlägg? På typ "toppnyheter" eller "senaste" ?
om de inte ändrat så nej.
hade en polare som la ut ett "tack och hej, nu loggar jag ut för alltid pga..." inlägget försvann då han stängde kontot