2011-04-05, 18:34
  #5281
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av jeow
hur döljer man vänner inför offentligheten?

förr kunde man markera den där pennan (eller vad de är) att dom ej skulle vara synliga för folk man ej är vänner med, men nu finns inte den kvar ju...snälla hjälp
Välj sekretessinställningar ---> Samverkan på Facebook
4e raden är "Visa din vänlista" och knappen till höger väljer du så kommer det upp: Vänner, Vänners Vänner, Alla eller Anpassade!
Citera
2011-04-05, 18:38
  #5282
Medlem
Jag undrar om ni kanske skulle kunna svara på denna fråga. När man ser vänlistan på tio personer på en väns (och även ens egen) sida så om man uppdaterar ett tiotal gånger så dyker samma tio personer upp. Jag har sett att samma tio personer kan återkomma i flera dygn i streck. Kan även vara så att det kan bytas ut en eller två personer mellan gångerna man besöker sidan.

Kan det stämma att det är de personer som har visat din profil mest eller de personer som du har kollat på deras profil mest som dyker upp där?
Citera
2011-04-05, 20:04
  #5283
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av mted
Det är Facebooks nya meddelandefunktion som gör att allt sparas i "Meddelanden". Det går inte att inaktivera, men däremot kan du ju ta bort meddelanden manuellt genom att gå in på den konversation du vill ta bort, trycka på alternativ och sen välja "Ta bort meddelanden".

Tack för hjälpen. Jag är faktiskt lite chockad över att se alla meddelanden som jag faktiskt en gång tog bort. Visst nu tar jag bort dem en andra gång, men är dom verkligen borta?
Citera
2011-04-05, 22:04
  #5284
Medlem
Hej!

Behöver hjälp med mitt evenemang. Skapade ett evenemang för några veckor sedan och det sen dess stått följande när man försöker gå in på det:

Evenemang otillgängligt
Evenemanget fungerar tyvärr inte just nu. Försök igen senare.

Jag har läst i hjälpcentret att det kan stå så när de pillar med servrarna och om det inte går över ska man fylla i lite uppgifter på en sida.

Jag har fyllt i de uppgifterna 5 gånger under de här veckorna men ingen hjälp kommer, har någon något förslag på vad jag ska göra? Jag kan ju inte ens ta bort evenemanget eftersom jag inte kommer in på det.
Citera
2011-04-05, 22:48
  #5285
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av gloende
Välj sekretessinställningar ---> Samverkan på Facebook
4e raden är "Visa din vänlista" och knappen till höger väljer du så kommer det upp: Vänner, Vänners Vänner, Alla eller Anpassade!

Tack som fan.
Citera
2011-04-06, 07:42
  #5286
Medlem
SwedishMilks avatar
Citat:
Ursprungligen postat av SwedishMilk
Man kan ju välja att filtrera det man skriver, att visa det för antingen vänner och vänners vänner, etc. Man kan också dölja det man skriver för enstaka personer. Min fråga: Om skriver något, väljer att vänner och vänners vänner kan läsa det men exkluderar en person, döljs det då också för hennes vänner? Lite snurrig fråga kanske men jag tror ni förstår.
Ingen som vet svaret på min något snurriga fråga?
Citera
2011-04-06, 16:57
  #5287
Medlem
när jag skall fylla i hemort så kommer inte mitt alternativ fram,
nån som vet vad jag menar o kan hjälpa?

Mvh
Citera
2011-04-06, 21:34
  #5288
Medlem
Hur får jag så att bara dom som jag har gemensam vän med kan se medelandet?
Citera
2011-04-06, 22:05
  #5289
Medlem
PJCs avatar
Hur kommer det sig att ingen kan se bilderna jag taggas i? Jag är taggad i 38 foton men folk kan bara se 21 av dem, varför är det så och hur fixat jag det?
Citera
2011-04-06, 22:14
  #5290
Medlem
Hejsan12345s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PJC
Hur kommer det sig att ingen kan se bilderna jag taggas i? Jag är taggad i 38 foton men folk kan bara se 21 av dem, varför är det så och hur fixat jag det?

Gäller det verkligen alla? Det är antagligen folk som inte är vänner med personen som lagt upp bilder, och denne person har sekretessinställningar som omöjliggör att de ser bilderna.
Citera
2011-04-06, 22:27
  #5291
Medlem
trisslottens avatar
Vad gör man om man glömt logga ut från en annan dator och inte kan nå den?
Citera
2011-04-07, 00:19
  #5292
Medlem
eXtremos avatar
Har ett litet lustigt problem med Facebook. Jag upptäckte att en av mina utbildningar hade dubblerat
sig, problemet är att jag inte kan ta bort den. Jag går in och raderar denna utbildning men den kommer hela tiden tillbaka till min profil, har raderat den minst tio gånger nu, men likväl finns den kvar!

Vad göra?
Citat:
Ursprungligen postat av mted
Det är Facebooks nya meddelandefunktion som gör att allt sparas i "Meddelanden". Det går inte att inaktivera, men däremot kan du ju ta bort meddelanden manuellt genom att gå in på den konversation du vill ta bort, trycka på alternativ och sen välja "Ta bort meddelanden".
Konstigt, jag hittar inte mina gamla konversationer under "Meddelanden", där finner jag enbart gamla PM som jag skickat och tagit emot...
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in