Tjerna.
Jag har ett problem. Jag var kompis(person1) med en, som jag sedan tog bort. Men den personens visningsbild kommer alltid upp när jag besöker en kompis(kompis2) hemsida, just en speciell kompis (Bland dennas vänner, inte gemensamma). Men om jag besöker andra människor som person1 är vän med så syns inte den bland deras vänner. Så mina frågor är:
Någon som vet vad det är som slumpar fram bilderna/personerna som visas?
Någon som vet hur jag kan undvika att se person1's visningsbild någonsin igen?
Är det luddigt så säg till så försöker jag förklara bättre