2026-07-26, 03:28
  #1
Medlem
Finns det någon möjlighet överhuvudtaget att se meddelanden man sparat i chatten efter att personen blockat? Hur går jag i så fall tillväga?
Citera
2026-07-26, 08:04
  #2
Medlem
Grin-Days avatar
Nej det går inte.

Om man blir blockad så finns det en anledning, att man är blockerad från socialisera med personen.
Jag har själv aldrig blivit blockad men om jag hade blivit det så hade jag skämts och blockat mig själv innan jag blev blockad.
Citera
2026-07-26, 11:38
  #3
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Grin-Day
Nej det går inte.

Om man blir blockad så finns det en anledning, att man är blockerad från socialisera med personen.
Jag har själv aldrig blivit blockad men om jag hade blivit det så hade jag skämts och blockat mig själv innan jag blev blockad.

Det beror ju på varför man blivit blockad. Den som blockar kan t.ex. ha begått ett brott och därför blockar mig så att jag inte kan nå den sparade informationen i chatten. Men jag förstår att du inte kan tänka så långt.
Citera
2026-07-26, 12:53
  #4
Medlem
De sa i någon video på youtube att det gick om man laddade ned sin data på https://accounts.snapchat.com/ , dock inkluderades inte alls konton som blockat mig.
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in