Citat:
Ursprungligen postat av Knudson
Har en fråga

. Måste man alltså trycka på knappen "Logga Ut" för att den "gröna lampan" ska slockna, eller räcker det med att stänga ner webläsaren?
Cheers

Nu ska jag försöka svara på det här. Rätta mig gärna om jag har fel.
OM man, när man loggar in, har bockat av rutan "kom ihåg mig" så loggas man ut när man stänger webläsaren. Alltså trycker på X. Om man däremot har bockat för rutan "Kom ihåg mig" så måste man logga ut innan man stänger webläsaren. Om man är osäker så är det bara att logga ut. Hoppas mitt första "supportinlägg" är lättförstått och korrekt