Nu var det så att min vän skulle göra ett flashback konto, vi såg att man kunde betala för att kontot skulle aktiveras direkt. Vi klickade bort detta men han har nu ändrat sig och vill betala denna summa, hur hittar vi denna sida igen med vad man ska skicka till vilket nummer osv.