Citat:
Ursprungligen postat av KillLovelyPony
Hm.. Just nu har jag version 3.1 som är Jailbreakad. Brydde mig inte om 3.1.3 (hette den väl?) för jag orkade inte jailbreaka om den...
... Nu känner jag mig mer eller mindre tvungen att uppdatera till OS4. Men jag vill inte resetta hela telefonen, hur ser det ut på den fronten? Måste jag det eller funkar det så att om jag uppdaterar till OS4 så får jag OS4 bara det att min Jailbreak försvinner?
Om du tar en säkerhetskopiering innan du uppdaterar så sparas alla inställningar/saker på telefonen, det enda som försvinner är som sagt allt som har med jailbreaket att göra. Alla SMS, kontakter, låtar, inställningar med larmet osv kommer alltså vara som förut.
Edit: Får väl också köra en

på mej angående att låsa 3G till stående. Och ja, som en del andra påpekat, iOS4 var väl ganska kass för 3G-folket kanske...