Citat:
Ursprungligen postat av lawrenceee
Alltså, ursäkta alla frågor men är hyfsat korkad just nu, benzad. Men det har jag märkt att varje gång jag kopplar in touchen o startar iTunes så står det "Säkerhetskopierar innehållet" eller nåt sånt. Men var hamnar säkerhetskopian? Men ifall man gör en säkerhetskopia innan och sedan uppdaterar till 4.0 och sedan använder säkerhetskopian, borde de inte bli ganska konstigt då med tanke på att jailbreaken o sådant också säkerhetskopieras, eller?

Det som säkerhetskopieras är telefonens inställningar, sms, kontakter, apps så att när du uppdaterar den eller skaffar en ny iPhone så kommer den ha samma inställningar, kontakter, sms, musik osv som den hade innan man återställde eller köpte ny lur. Enda skillnaden är ju såklart att om du hade en JB lur så följer ju inte de crackade appsen/apps från cydia/rock och de inställningar som har något med det att göra.