Jag har kollat på en av mina grupper som har 1800 medlemmar och på den kan man fortfarande byta namn. Frågan är om det är en automatiserad spärr som tar bort möjligheten efter ett visst antal medlemmar eller om det är en manuell process där Facebook tar bort möjligheten i vissa misstänkta grupper.