2013-07-26, 01:22
  #1
Medlem
Hittade denna sidan :
http://www.newera-keps.com/
Och de säljer as många och snygga märkes kepsar för bara 64 kr ... Jag undrar nu,

Kan man lita på denna sidan?
är den äkta?

försökt googla om den men kommer inte upp något alls!
Citera
2013-07-26, 01:41
  #2
Medlem
Snälla grabben! Självklart är det fejk!
Citera
2013-07-26, 01:45
  #3
Medlem
Idioten456s avatar
Kan du inte bara gå till närmsta tryck företag och be dom göra en åt dig?
Citera
2013-07-26, 01:46
  #4
Medlem
Icke sa Nicke.
Citera
2013-12-19, 21:20
  #5
Medlem
Hejsan!

tänkte kolla om ni tror att denna sidan är fake eller ej? www.nikeskorsverige.net är själv lite tveksam, men vad tror ni?
Citera
2013-12-19, 22:13
  #6
Medlem
CrilleKexs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av viktorHog
Hejsan!

tänkte kolla om ni tror att denna sidan är fake eller ej? www.nikeskorsverige.net är själv lite tveksam, men vad tror ni?
Superfake, håll dig undan den.
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in