Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 7
  • 8
2024-02-01, 07:11
  #85
Medlem
Alkibiadess avatar
Ser man på de bästa svenska placeringarna i de olika loppen så är det: 1:a, 6:a, 4:a, 5:a, 4:a och det är väl egentligen inget dåligt resultat. Det är ju inte alla ungdoms-OS eller EYOF där vi tagit medalj i alla lopp. Men visst hade man förväntningar på att det skulle bli medalj i mer än bara ett lopp. Förhoppningsvis får åkarna med sig erfarenheter av detta också.
__________________
Senast redigerad av Alkibiades 2024-02-01 kl. 07:51.
Citera
2024-02-01, 17:05
  #86
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Thax21
https://olympics.com/gangwon-2024/st...L-000100--.pdf

Sverige bara fyra efter att Tage Börjesson förlorat en spurtstrid om silver och brons, inte långt från guldet heller (6.5 sekunder). Bra sträckor av övriga. Egentligen rätt bra av Börjesson tidsmässigt också, betydligt bättre än individuellt, men missar man medalj mot tre andra lag när man skickats ut i ledning är det svårt att få godkänt. Synd att hans form inte är lika bra som i början av säsongen.

Ett misslyckat mästerskap för svensk del även om damsprinten, som vanligt, var riktigt bra och en höjdpunkt.

Synd att man inte hade en annan mix på stafetten. tjej, kille, kille tjej som det har varit tidigare hade passat Sverige bättre. Elsa Tänglander ledde loppet i princip hela sin sträcka efter att ha växlat som 2:a. Hoppas ledningen ser hur viktigt det är att ha en spurtstark åkare på sista sträckan i en stafett. Detta gäller även det svenska A-laget.
Citera
  • 7
  • 8

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback