2022-06-16, 14:02
  #1
Medlem
Nottelitens avatar
Från VG om fallet :
En 16-åring og en 18-åring er blant fire siktede i en sak hvor Troms politidistrikt har beslaglagt rundt 47 kilo hasj. Begge to er varetektsfengslet, ifølge Nordlys.
I tillegg har politiet beslaglagt i underkant av syv kilo kokain.
– Vi er bekymret for at unge personer i vår region er koblet opp med det vi anser som organisert kriminelle, sier politiinspektør Yngve Myrvoll i Troms politidistrikt.
Saken ble kjent for politiet etter det ble gjort beslag av 40 kilo hasj i en bil i Tromsø.
– To blir pågrepne. De to er 16 og 18 år, og det blir gjort ytterligere funn av syv kilo hasj og et halvt kilo kokain i en privatbolig, forklarer Myrvoll.
De to er kjent for politiet fra tidligere og de knyttes opp mot et ungdomsmiljø som har vært tilknyttet narkotikasalg. Han forteller at det etter dette var naturlig å finne ut hvem som hadde levert narkotikaen til Tromsø.
– Via en del digitale undersøkelser blir det sporet opp til Malmö i Sverige og to konkrete personer som vi har siktet i saken. De ble pågrepet 18. mai ved en grensepassering på Svinesund, de er av syrisk opprinnelse og skal ha tilknytning til et kriminelt miljø i Malmö, forteller politiinspektøren.
länk till reportage :
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/...ger-i-varetekt
Citera
2022-06-16, 23:20
  #2
Medlem
Nottelitens avatar
Från Nrk :
Kobles til narkotikanettverk i Sverige
Digitale undersøkelser gjorde at politiet klarte å koble narkobeslaget til et kriminelt narkotikanettverk i Malmö i Sverige.

To personer ble tatt tre dager etter de forsøkte å smugle syv kilo kokain over grensen ved Svinesund. Den ene personen unnslapp tollvesenet og svømte over elva til Sverige, hvor han etter noen timer ble pågrepet.

De to personene er godt kjent for svensk politi fra tidligere. De har syrisk nasjonalitet og er bosatt i Sverige.

De er nå siktet for grov narkotikaovertredelse og sitter for tiden i varetekt i henholdsvis Sverige og Norge, opplyser politiet.
länk till artikelen :
https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/f...ert-1.16005119
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback