2022-06-09, 23:08
  #1
Avstängd
pruttlers avatar
Ett lands framgång avgörs i huvudsak av dess befolkning.

Nu har vi invandrarrelaterade niggerghetton, kriminalitet, gangsterkultur, droger, islam, kusingifte, hederskultur, sverige-förakt, förödelse av allmän egendom för skojs skull, genetiskt förankrad låg intelligens med hög aggressivitet, inkompetens, korruption med mera. Det myglas mer och sprudlar av offentliga missförhållanden och inkompetens när samhällsfunktioner nu ligger i tvivelaktiga människors händer. Missförhållande i äldervården där pengarna går till knark och horor, ledsagare som våldtar brukare, .. vi har fått allt för mycket smutsigt folk in i samhället.

Nu behövs nya åtaganden som annars inte ska behövas när en befolkning är någorlunda sansade och begåvade: terrorister och gängkriminella som bränner upp samhället bara för att de har tråkigt.

Jag sitter bara och väntar på att det en dag ska sitta en massa skojpartier i riksdagen någon generation framåt som får dagens riksdag att blekna i jämförelse, för då är det tok-kört. Ja, alltså vår rikstag fyllda med diverse diskoturkar som sitter och skriker "abooooooo, svennar fan, brushan.. käften talmannen" i riksdagen.. för den dagen är vi helt körda sedan länge.

Kan Sverige återhämta sig och i så fall hur?

Medel-IQ:n på den etniske skandinavien ligger nånstains på top 1-10 i världen. Om vi inte med en relativt begåvad befolkning klarar att styra upp det här nu, hur fan ska Sverige klara sig längre fram? Är det ens möjligt? Eller är Sverige dömt till att falla samman till ett u-land? Svenskar är nästan en minoritet i landet redan idag och SCB har ju kommit fram till att Sverige kommer att vara en minoritet typ år 2040 eller någonting sådant.

Åter igen, ett lands framgång avgörs i huvudsak av dess befolkning. Kan Sverige återhämta sig och bli någonting trevligt igen? Just nu har det till en allt för oroande grad blivit skandinaviens skithåla.
__________________
Senast redigerad av pruttler 2022-06-09 kl. 23:14.
Citera
2022-06-09, 23:11
  #2
Medlem
Cykelbarnens avatar
Självklart kan Sverige återhämta sig. Det krävs bara en reboost.
Citera
2022-06-09, 23:16
  #3
Medlem
EnlitenUgglas avatar
Det har gått för långt. Det är för sent att göra nåt nu:!

30% är redan invandrare.
Ca 100 000 lever här illegalt, dvs papparslösa
Ytterligare 120 000 kommer in varje år.

4 av 10 har ett heltidsjobb.

Varje år sedan 2005 har vi fått nya ghetton.

Sossarna kommer vinna igen.
Dett pga importerad valboskap.

Alla förslag om minskad invandring, prat om ghetton etc anses vara rasistiska. Och därmed pratar man inte om det.

Hur ska man få till en förändring? Det är en chans på 10 000 att det kommer bli bra igen
Citera
2022-06-09, 23:17
  #4
Medlem
TheOldOneKnowss avatar
2 saker som krävs för att vi ska kunna återhämta oss:

1. Bort med kvinnor ifrån politik och ledarpositioner. Kanske t.om krävs att vi tar bort kvinnors rösträtt igen. De styrs av känslor, som är kortsiktiga, medans män styrs mer av intellektet och logik, som är mer långsiktigt hållbar.

2. Ut med 90% av de invandrare vi tagit in. De är för många helt enkelt, på tok för många.

Händer inte detta så är svaret nej på din fråga.
Citera
2022-06-09, 23:30
  #5
Medlem
DiscoInferno9s avatar
Kanske. Vi får väl se antar jag. Sverige kommer aldrig bli som förr men det är inte helt omöjligt att olika utbrytarrepubliker med svensk befolkning uppstår i framtiden då mångkulturen kommer destabilisera samhället något enormt de kommande 50-60 åren.
Citera
2022-06-09, 23:32
  #6
Medlem
HetroVitMans avatar
Se till och knulla ordentligt och få mer en ett barn så går det nog. Annars är vi körda.
Citera
2022-06-09, 23:37
  #7
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Cykelbarnen
Självklart kan Sverige återhämta sig. Det krävs bara en reboost.

Nämen vad härligt, att ingen tänkt på det
Citera
2022-06-09, 23:45
  #8
Medlem
Smugumins avatar
Vad ska vi återhämta oss från menar du? Sverige är och kommer förbli ett bra land att leva i oavsett hur olika etniciteter fördelas i populationen
Citera
2022-06-10, 00:01
  #9
Medlem
chondropythons avatar
Det som krävs för att vända skutan åt rätt håll är att dra in medborgarskap samt utvisa kriminella invandrare samt de som vägrar anpassa sig och bli självförsörjande. Handlar om hundratusentals som bör lämna Sverige men detta kommer aldrig hända.
Citera
2022-06-10, 00:06
  #10
Medlem
HetroVitMans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Smugumin
Vad ska vi återhämta oss från menar du? Sverige är och kommer förbli ett bra land att leva i oavsett hur olika etniciteter fördelas i populationen


När man aldrig har bott utomlands eller rest. Jösses! Sverige är bra, men så bra är vi inte!
Citera
2022-06-10, 00:15
  #11
Medlem
Skogsvattes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av pruttler
Medel-IQ:n på den etniske skandinavien ligger nånstains på top 1-10 i världen. Om vi inte med en relativt begåvad befolkning klarar att styra upp det här nu, hur fan ska Sverige klara sig längre fram? Är det ens möjligt?

Vad gäller den etniske skandinavens genomsnitts-IQ så har den med säkerhet försämrats avsevärt de senaste 20 åren, pga. en extremt dysgenisk befolkningspolitik, där de mest begåvade och intelligenta skaffar minst barn. Feminismen kommer att ha långsiktigt allvarliga konsekvenser för intelligensnivån hos vita majoritetsbefolkningar i Europa, eftersom de mest intelligenta och dugliga kvinnorna inte skaffar några barn. Att ingen är beredd att prata om dessa extremt oroande problem säger väl egentligen allt man behöver veta om våra ledare och den politik de för. Det finns ingen framtid för en nation som helt slutat bry sig.
Citera
2022-06-10, 00:21
  #12
Medlem
flaflefloweys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av pruttler
Kan Sverige återhämta sig och i så fall hur?
.

Sluta vara paranoid ingen byter ut dig, titta på samerna, svenskar försökte utrota/byta ut dem. Men de är fortfarande kvar trots alla försök från er. Du kommer alltid att finnas. Om svenskarna blir få så är det inte på grund av invandrare, det beror på att det inte finns tillräckligt med födsel för att upprätthålla befolkningen.

Och va ni gnäller om invadrare, ni vet att det finns invadrare i varje land i jorden. Har aldrig hört om folk som gnäller som mycket som svenskarna. I alla fall dem som är här på Flashback.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback