• 3
  • 4
2022-05-17, 14:43
  #37
Medlem
CuckerTarlsons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ConspiracyEyes
Jag hade inte velat dö för ett annat land. Men det hade givetvis spelat roll vilket land det hade varit. Jag hade varit betydligt mer motiverad att dö för ett land som står emot globalismen, som tex Ungern, Polen eller Danmark. Att dö för dagens Frankrike eller Tyskland hade jag aldrig gjort. Visserligen känner jag en koppling till det tyska folket, då vår etnicitet i princip är densamma. Men att riskera mitt liv för deras nuvarande globalistiska system hade bara känts väldigt deprimerande.

Vad folk i Europa inte verkar förstå är att det finns en stark koppling mellan patriotism och folkets villighet att riskera sina liv för sitt land. Varför tror ni att USA är så framgångsrika militärt? I deras skolor lägger barn sin hand på hjärtat och läser upp "pledge of alligance to the flag". Om du bortser från Obama och framåt, har USA varit ett väldigt patriotiskt land, där deras soldater hyllas till max. Det är så det måste vara om ett land vill få ett folk att vilja riskera sina liv för sitt land. Patriotism måste hyllas, och patrioter måste hyllas. Sverige är utan tvekan det land som spottar mest på patrioter. Sedan blir svenskar förvånade över att svenskar inte vill riskera sina liv för Sverige.

Det måste finnas en anledning till varför människor riskerar sina liv i krig, och en sådan anledning existerar inte i dagens Sverige. Vad exakt är det etniska svenska män skulle strida för om de skulle strida för Sverige som det är idag? Svenskar? Enligt alla makthavare är alla som kommer till Sverige svenskar, vilket innebär att om ryssar kommer till Sverige, då är de svenskar. Etniska svenskar? Något sådant existerar inte enligt våra makthavare, då det är rasism att ens tro att något sådant skulle existera. Demokrati? Sverige är inte längre ett riktigt demokratiskt land. Det är en demokratur, eller en semi-auktoritär liberal stat. Vad majoriteten av Sveriges befolkning tycker, slutade spela roll i Sverige för många många år sedan. En stor del av Sveriges befolknings åsikter, spelar ingen roll för våra makthavare, och det är främst vita heterosexuella män som inte betyder ett skit. Feminism? De kan de kvinnliga feministerna sköta själva, då de är "starka kvinnor". HBTQ-människor som hatar vita heterosexuella män? Nej tack.

De är så här det blir i en civilisation där de trycker ner och spottar på de starka och kompetenta, och hyllar de svaga och inkompetenta. Då blir det lite problem när ett land angrips militärt av ett annat land, då vi alla vet att det är främst heterosexuella män (främst vita) som folk kommer att vända sig till för hjälp. Många av dessa män kommer då inte att vara särskilt motiverade att riskera sina liv för ett land som har spottat på dem i 50 år.

Jag personligen vill främst ha hjälp från vita heterosexuella män om Sverige angrips militärt. Varför vita? Därför att chansen är väldigt stor att deras mentalitet och värderingar matchar min/mina egna om de är vita. Varför heterosexuella? För det första finns det många fler heterosexuella än homosexuella, och för det andra har många homosexuella en feminin personlighet, vilket inte är bra att ha under ett krig. Varför män? Därför att män är generellt sett betydligt starkare än kvinnor både fysiskt och känslomässigt, och betydligt mer benägna att ta risker, vilket gör män totalt överlägsna när det kommer till krig.
Hade inte kunnat säga det bättre själv. Det är intressant att ukrainarna har en sån motivation att försvara sitt korrupta skitland. Jag tror att precis som du är inne på att en avgörande skillnad mellan Sverige och Ukraina är att Ukraina är ett väldigt homogent land och därför är sammanhållningen mycket starkare och därmed moralen mycket högre än vad den hade varit i t.ex. Sverige. USA är ju väldigt mångkulturellt men de kompenserar det med en väldigt stark nationalism.
Citera
2022-05-17, 14:46
  #38
Medlem
CuckerTarlsons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Schwarzknopf
Den där frågan innefattar Sverige också. För Sverige är fan inte svenskt längre. Så vem vill strida för ett korrupt land med en blåst befolkning som hugger sina egna i ryggen och resten består av svartskallar?

Jag blir ju inte direkt jättepepp på tanken och det känns lite som att ska det vara på det här viset ja då får väl den starke ta över då. Oavsett vem fan det är. Motståndet känns helt onödigt.

Du har ett liv och ska nu offra det för att någon annan fittunge har en idé i sin skrumpna lilla pisshjärna. Och denna fitta med sin skrumpna idé kommer inte stå vid fronten och leda en attack eller ett försvar sida vid sida med dig eller mig.
Dom kommer sitta tryggt i någon jävla vrå någonstans och äta gott och dricka gott medans resten av kanonmaten (befolkningen) går och dör.

Jag såg en "dokumentär" igår på svtplay.se som handlade om svenska skolan.
Den heter Vem mördade skolan.
Det är ett axplock av hur ruttet detta fittland är.

https://www.svtplay.se/video/3481884...an-katrineholm

Är du intresserad av att försvara detta jävla skitland med detta jävla skitsystem?
Och för vad?
Och än mindre försvara ett annat land?
Nä fyfan dom kan få slå sönder skiten. Våldta den här äckliga befolkningen till landsmän jag har. Ska man ändå dö för en onödig sak så kan man lik gärna dö i en afrikansk version av Sveriges. Genom självmord.
Med dagens makthavare håller jag helt med. Om vi däremot skulle få en regering som är beredd att göra det som krävs för att göra Sverige bra igen skulle jag gladeligen ställa upp på att rensa upp förorterna på kaozbabbar även om det hade kunnat innebära att jag stryker med. Men om ryssen invaderade imorgon hade jag stuckit med min familj.
Citera
2022-05-17, 14:53
  #39
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av CuckerTarlson
Med dagens makthavare håller jag helt med. Om vi däremot skulle få en regering som är beredd att göra det som krävs för att göra Sverige bra igen skulle jag gladeligen ställa upp på att rensa upp förorterna på kaozbabbar även om det hade kunnat innebära att jag stryker med. Men om ryssen invaderade imorgon hade jag stuckit med min familj.

Ja lite så, men hugget i ryggen ifrån sina övriga landsmän består. Att det är och har varit en korrupt regering i 30-40 år är en sak. Men resten av befolkningen då? Hur är deras syn på andra människor i det här samhället? Hur är deras beteende?
Vill jag offra mig för dom där svinpälsarna?
Citera
  • 3
  • 4

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback