2022-05-23, 07:47
  #325
Medlem
JetSocietys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av apropos
Visst pratar de i rysk tv om att invadera Sverige, men det är inte realiserbart i nuläget och man kommer dra sig för att göra det under rätt lång tid framöver. Det övervägande skälet till den snabba ansökan är således att politikerna utnyttjar situationen till att dra in Sverige i NATO, vilket tidigare inte hade accepterats så lättvindigt av befolkningen.

Exakt.
Precis som när dom utnyttjade ekonomiska krisen på nittiotalet till att acceptera att överlåta vår makt till eu.
Nu plundrar dom oss på pengar och kolla bara på vår landsgräns, det har vällt in tiggare, sexualbrottslingar, lyxmigranter och terrorister samt islam.

Dom skrämde oss och utnyttjade vår rädsla.
Precis så dom skall få oss med i Nato fast denna gång utan demokratiskt val.
Citera
2022-05-23, 08:23
  #326
Medlem
dummy1s avatar
Det är inga underrättelser bakom Nato utan ett globalistiskt korrupt och systematiskt fulspel. Härnäst kommer folk bli injicerade med microchip för allas säkerhet. Vaccinerna var bara början på maktens kontroll av individen.
Citera
2022-05-23, 09:23
  #327
Medlem
Underrättelsen om att världen är farlig och våra begåvade senaste regeringar har lagt pengar på våld och mord istället för försvaret.
Citera
2022-05-23, 10:30
  #328
Medlem
M_A_Rs avatar
Detta har nog snarare att göra med att Nato-ivrarna vill smida medan järnet är varmt än några specifika underrättelser. Och varför inte? Sverige har ju samarbetat med Nato sedan 1950-talet och övar och tränar med deras soldater. Finland, som har en lång landgräns mot Ryssland borde i mitt tycke ha gått med för länge sedan, i samma veva som de gick med i EU. Finland är ju i praktiken redan fullt Nato-kompatibelt och kommer snart att få toppmoderna amerikanska F35 flygplan i sitt flygvapen. Jag ser ett NATO-medlemskap som en formalisering av hur det i praktiken redan är. Inget märkvärdigt alls. Sverige har ju ända sedan Ryssland tog Krim år 2014 sakta börjat rusta upp igen. Man återaktiverade till och med utrangerade gamla sjömålsrobotar som fanns att skåda på museum. Nato-medlemskapet är kronan på verket på en utveckling som pågått i många år. Ryssland är ett stort och farligt CP-land som inte drar sig för att anfalla sina grannar och som vi behöver skydda oss emot. Svårare än så är det inte.
Citera
2022-05-23, 13:31
  #329
Medlem
TheyWillKillUsAlls avatar
Underrättelseverksamhet?

Komigen nu... ansökan var planerad och skriven långt i förväg. Vi som har levt ett tag känner igen mönstret. Samma sak med Patriot Act efter 9/11.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback