2022-06-15, 17:30
  #181
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Madagascar
Det är inte bråttom att gå med i NATO! Putin/Ryssland har aldrig varit så svag som just nu. De har förlorat mycket material och soldater i Ukraina. Och internt i Ryssland antar jag att Putin förlorat mycket makt och popularitet på det misslyckade kriget i Ukraina.

Debatten om Nato-medlemskap har varit kort och undermålig. Det finns nackdelar med NATO som folk behöver debattera och ta ställning till.

Ge oss en folkomröstning om Nato-medlemskap! Varför vill inte politikerna ge oss det? (Även t ex moderater verkar bekväma med att skita i att fråga folket vad de vill.)

Eller gör det till en valfråga (riksdagsvalet). Varför inte göra det till en valfråga och så kan vi eventuellt gå med efter valet?

Det är inte bråttom!! Det är odemokratiskt att rusha det här beslutet.

Det är bråttom! Om inte Sverige blir medlem i NATO före valet, kan SD splittras efter valet. Många väljare kan komma till att rösta V eller liknande som en reaktion mot NATO medlemsskap. Det är viktigt att hålla debatten på en låg nivå. Man måste hård-kontrollera boskapen i denna specifika frågan.
__________________
Senast redigerad av pildox888 2022-06-15 kl. 17:39.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback