2022-02-01, 08:27
  #1
Medlem
https://polisen.se/aktuellt/handelse...handel-savsjo/
31 januari 15:41, Misshandel, Sävsjö

Misshandlad person i Sävsjö

19:13 Polis och ambulans kallades till Brädgårdsgatan i Sävsjö med anledning av en misstänkt grov misshandel. En man ska vara skadad och smärtpåverkad.

20:00 Uppdatering: En smärtpåverkad och blödande man kom in på ett lokalt företag i Sävsjö. Han hade enligt uppgift blivit misshandlad och på okänt vis skadats i ett ben. Mannen är nu förd till sjukhus.

Polisen undersöker området där mannen dök upp. På plats finns olika kompetenser för att söka efter en möjlig brottsplats och att säkra spår där.

20:47 Polisen har resurser på plats vid sjukhuset i Eksjö för att upprätthålla ordningen. Inga problem har uppstått.

Uppdatering 2022-02-01, 06.55: polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Av den utredning som hittills har genomförts har det uppstått misstankar om att den drabbade mannen, som är i 25-årsåldern, har skjutits i ett ben. Den drabbade mannen fördes till sjukhus för vård. En kriminalteknisk undersökning har genomförts på brottsplatsen.
Vet någon mer?
Citera
2022-02-01, 12:17
  #2
Medlem
Inte så mycket mer än det som står i lokaltidningen, den skjutne "är dömd för flera brott, en del grova och en del mindre grova brott" enligt polisen. Företaget han hade kommit till är ett hunddagis i ett industriområde, de har en intervju med ägaren som säger att mannen var skjuten i skenbenet. Säger också "– Han sa bara att hans bil stod här uppe någonstans och att han hade blivit stoppad och sedan blivit skjuten." Exakt var han blev skjuten verkar vara oklart, det är inte direkt i närheten av några bostadshus heller.
Citera
2022-02-01, 12:31
  #3
Medlem
Ny artikel, bland annat:
Citat:
– Han är hemmahörande på Höglandet men inte i Sävsjö, säger Maria Wiberg.

Citat:
– Jag vill inte alls spekulera kring bakgrunden till detta. Det får utredningen visa, men det är en förmodad kriminell uppgörelse. Det finns ingen gängkonflikt i området som vi känner till utan det verkar vara en personlig konflikt. Det finns ingen anledning för allmänheten att känna oro, berättar Maria Wiberg.
Citera
2022-02-01, 18:11
  #4
Medlem
Låter som en obetald knarkskuld.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback