Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2020-03-12, 21:23
  #61
Medlem
flaess avatar
Är det endast jag som har en magkänsla av att den här vansinniga masshysterin syftar till att föra fram en politisk agenda?

Alla stora mediehus i Sverige och annorstädes förefaller agera som på en given signal. Samma modus operandi som under "flyktingkrisen" samt sommaren 2018 då värmen och skogsbränderna togs som bevis för att klimatförändringarna är en realitet, som endast kan lösas genom att svenskarna och andra folk på jorden tvingas överlämna sin suveränitet till internationella organ som FN och EU.

Apropå FN: Agenda 2030 ligger endast 10 år bort. Ha det i åtanke när ni läser om alla politiska utspel som florerar nu i dessa Corona-tider...
Citera
2020-03-12, 21:32
  #62
Medlem
Hur var det nu med islamiseringen i Sverige?

https://www.expressen.se/nyheter/--------/
Citera
2020-03-12, 21:45
  #63
Avstängd
Melange5738s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ApNegern
Corona har blåst över i Kina redan:

Efter en brutal nedstängning av en stor del av landet i mer än en månad. Men antar att ni tror att Kina och Italien gör det för lilla flunsan också.
Citera
2020-03-12, 21:50
  #64
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Nemeiska-Lejonet
Hur var det nu med islamiseringen i Sverige?

https://www.expressen.se/nyheter/--------/

Ända sättet att informera araber, somalier och zigenare är genom afficher i arabaffärerna/moskeerna eller genom radioslingor eftersom så många är totalanalfabeter. I Danmark körde man en slinga för säkert 10 år sedan om farorna med inavel och kusingifte. Inte en enda arab i hela riket läser Expressen.

Om de inför karantän i Malmö så kommer araberna att börja kasta sten och elda bildäck.

På fredag är de i mosken och på Lördag handlar de på Möllan.
https://www.youtube.com/watch?v=6dQ8wp9QcEI
Citera
2020-03-12, 22:25
  #65
Avstängd
"SVT gick också runt och skakade hand med pensionärer i Gnesta, trots att de utgör riskgruppen för viruset och trots att det är något vissa läkare avråder från för att undvika smittspridning."

SVT gör precis tvärtom vad Danska TV förespråkat sedan 1 vecka tillbaka. SVT går runt och skakar hand med åldringar på ålderdomshem. - DN-skadade individer. Avskeda dom. Detta är oansvarigt bortom allt förnuft.

https://www.friatider.se/coronavirus...hand-med-aldre
Citera
2020-03-13, 08:34
  #66
Medlem
Belavias avatar
Citat:
Ursprungligen postat av vatskebrist
Medias hantering av coronaviruset påminner om judestyrd medias hantering av Krugerkrisen.
Man lyckades blåsa upp en tämligen obetydlig händelse i Sverige till att vara en katastrof som gav upphov till börskraschen över hela världen. I USA blev miljoner människor ruinerade samtidigt som bankirer och finansinstitut tog över ägarmajoritaten i mängder av företag och skapade enorma förmögenheter åt judiska investmentbolag. I Sverige tog tex Wallenberggruppen över ägande i ledande företag som Electrolux, SKF, SAAB mfl. Vi ser idag hur judeägda tidningar som Expressen, DN, Aftonbladet osv gör allt för att blåsa på paniken. Att smittan är i avtagande i Kina och Sydkorea är inte intressant att poängtera. Att 60000 har tillfrisknat och att det faktiskt bara är runt 4000 skröpliga gamlingar som strukit med ger heller inga rubriker.
När finansinstituten är nöjda och antalet självmord bland en ruinerad allmänhet överstiger döda i viruset kommer en morgon med nyheten: Faran över!
På någon vecka återger det mesta till det normala och judiska bankirer har ökat sin förmögenhet med 350 miljarder dollar!

Grymt inlägg!! Håller med till 100%.

Citerar ett litet stycke: "När finansinstituten är nöjda och antalet självmord bland en ruinerad allmänhet överstiger antalet döda i viruset, kommer en morgon nyheten: Faran är över!"

Globalistmedia är riktigt fula.
Citera
2020-03-13, 11:37
  #67
Medlem
Media är lika bra som under Hongkong-influensan.
Citera
2020-03-13, 11:54
  #68
Medlem
Rebecca Weidmo Uvell tar upp alarmismen i samband med Corona rapporteringen – i det här fallet ägnar hon sig åt Wolodarski och DN.

Citat:
För panik säljer tidningar och prenumerationer.

Citat:
Så bilden ska sättas att Region Stockholm på något sett “gett upp”, att beslutet handlar om samma slags ovilja att “ta saker på allvar” som alla offentliga institutioner beskyllts för i veckor. En oförklarlig inkompetens.

Men i själva verket är beslutet både logiskt och bra.

Varför ska unga personer med lite feber få belasta vårdcentraler och akutsjukhus? Du behöver inte testas för att ligga hemma och bli frisk, du behöver bara stanna hemma. Corona eller vanligt virus – stanna inne tills du är frisk. För när du är frisk smittar du inte.

https://uvell.se/2020/03/12/dagens-n...garnas-tjanst/
Citera
2020-03-13, 12:50
  #69
Medlem
Pettersson tar upp att det i dessa Corona-tider finns det även hjälpsamma samariter.
Pornhub gratis i Mars för de med Italiensk IP.

https://petterssonsblogg.se/2020/03/...kampa-coronan/
Citera
2020-03-13, 13:09
  #70
Medlem
Ankdammsmans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Mrbosun
Pettersson tar upp att det i dessa Corona-tider finns det även hjälpsamma samariter. Pornhub gratis i Mars för de med Italiensk IP.

Det är vad jag kallar solidaritet.
Citera
2020-03-13, 21:32
  #71
Medlem
Peter Wolodarski: "Stäng ned Sverige för att skydda Sverige"

https://www.dn.se/ledare/peter-wolod...kydda-sverige/

Citat:
Inget tyder på att Sverige har kontroll över coronavirusets spridning. Alla återstående val är dåliga. Vi behöver ta i rejält direkt för att minska skadorna.
Inte varje dag man håller med Wolodarski. Väl rutet, om man får säga det själv.

Vad tycker ni? Diskutera hans krönika.
Citera
2020-03-13, 21:36
  #72
Avstängd
Kalamitys avatar
Märkligt... den ondsinte lille juden har väl aldrig verkat för Sveriges bästa. Vadan detta? Rädd för att globalistviruset ska leta sig in i synagogan?
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback