Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 1
  • 2
2018-11-11, 04:57
  #13
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Manskahahusvagn
Att en flicka stämmer träff med en främmande man för en promenad kl 22 på kvällen tyder på mycket dåligt omdöme. Har svenskar inget förnuft överhuvudtaget? Ingen förtjänar att bli våldtagen, men det här är som att gå över vägen utan att se sig för, nio gånger av tio går det bra, men är det tillräckligt för att våga chansa?

Citat:
Ursprungligen postat av DexTheRex
Jag kan tänka kig att det eventuellt kan ha handlat om att dom skulle träffas för att köpa droger av honom. Det skulle förklara varför man träffar någon man inte känt sen tidigare så sent.
Nej, inte nödvändigtvis. Majoriteten av alla män försöker få träffar med promenader och en del på avlägsna platser eller skogsområden. Ännu värre var det innan nätet blev så vanligt för att lära känna andra, då kunde många män kräva träffar av en gällande att man skulle åka till andra städer och sedan blev de skitförbannade om de fick nobben. Idag föreslår majoriteten av killarna på nätet en jäkla promenad och det är absolut inte konstigt att en ung kvinna går iväg på en sådan då alla frågar om det. Inte som att män kan det med dejting och bygga upp intresset utan de föreslår promenader eftersom det är det bästa de kan komma på. Tjejernas säkerhet skiter de i eftersom de själva inte ser något hot i det.
Citera
  • 1
  • 2

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback