• 32 139 online
  • 1 212 586 medlemmar
  • 62 556 045 inlägg
  • 1
  • 2
2018-10-05, 10:18
  #13
Medlem
koskesh.polos avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Max3x
Vilken behandling vill du ha, ECT? Psykolog kan du gå till privat, är du kapitalist är väl några tusen i månaden inget problem.
ska testa privat
Citera
2018-10-05, 10:27
  #14
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av koskesh.polo
ska testa privat

Testa kbt, det är svårt i början men blir lättare längre fram. Lycka till.
Citera
2018-10-05, 14:50
  #15
Medlem
Jogens avatar
Fan, den här tråden är som klippt och skuren för att alla hemmasnickrade liberalister och rabiata antisocialister ska komma ut ur träverket här på Flashback och delta.

Det är knappast socialismen, rakt av, eller den svenska socialdemokratin som kan beskyllas för samhällsutvecklingen. Det går inte att ta in en massa nytt folk till ett land, utan att ha en hållbar plan för deras försörjning. Och tyvärr kommer en del att finna för gott att gå på bidrag. Men denna andel kan inte gärna de som har möjlighet att skattefiffla gapa om i alla fall (vilket inte hindrar att de gör det).

Det är förstås behjärtansvärt att se till alla humanitära skäl, men det måste fungera också. Att dränera offentliga finanser med en oreglerad invandring med allt ökande kostnader är alla gamla partier i Riksdagen medskyldiga till.

Det går bra så länge som det går för de som har bra ekonomi, man försöker t ex. skapa "gräddfiler" för sig, betala sig förbi den allmänna vårdkön. Det blir tufft när inte detta går. Nåja, här har vi lite ord på vägen:

Citat:
Invandrar- och flyktingpolitiken
Motion 1990/91:Sf609 av Carl Bildt m.fl.

Saxat därur:
Citat:
Den stora invandringen under 1980-talet har självfallet fört med sig en växande debatt om Sveriges invandrings- och flyktingpolitik. Även om det funnits tendenser till skrämmande främlingsfientlighet kan vi konstatera att det trots allt råder en bred uppslutning kring uppfattningen att Sverige har en skyldighet att utgöra en fristad för människor som i sina hemländer riskerar förföljelse för sin politiska uppfattnings skull, sin religion eller sitt etniska ursprung. Samtidigt blir världen allt mindre, i den betydelsen att avstånden krymper och människors naturliga rörlighet ökar. Därför föreslås i motionen att Sverige bör liberalisera sin arbetsmarknad och möjliggöra för utländska medborgare att söka arbete och uppehållstillstånd i vårt land.

tillägg: jag får förstås lämna länken också
https://www.riksdagen.se/sv/dokument...iken_GE02Sf609
__________________
Senast redigerad av Jogen 2018-10-05 kl. 14:54.
Citera
2018-10-06, 11:20
  #16
Medlem
cutesnowblocks avatar
Citat:
Ursprungligen postat av koskesh.polo
Resultatet blir att massor av fattiga kommer hit för bättre liv å förstör för mig å andra invandrare som bott här länge, alltså jag menar allt som blir för mycket kommer att tappa värdet, viktigaste är SYNEN på invandrare har försämrats å främlingsfientlighet har ökat på grund av massinvandringen, och vems fel är det? jo sossarnas. därför är sossarna ansvarig för främlingsfientligheten.
Främlingsfientlighet bygger på att man vill göra politik av att det är skillnad på folk baserat på deras etnicitet. Den politiken brukar tillhöra nationalism.
Citat:
Jag personligen stödjer kapitalismen och kommer dra till Kanada.
Det var ett jävligt konstigt val om du vill till "stödja kapitalism". Du borde söka dig till mer oreglerade regioner, exempelvis där det pågår krig.
Citera
  • 1
  • 2