Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 1
  • 2
2018-08-12, 22:13
  #13
Medlem
Zaedrewss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av tomyhockey
Varför jämföra Sverige med Grekland , jämför Sverige med Japan .
Eller liknar Sverige Greklands korrupta land.

Japan har inte skogsbränder. De har mycket annat värre naturkatastrofer än vad Sverige kommer ha innan nästa istid. Men just skogsbränder är inget större problem.

Ja Grekland, det var som det verkar kriminella som tuttade på och sedan finns det inget som heter byggnadslov i Grekland som man fått reda på så här efteråt så folk hade byggt hur galet som helst sett till säkerhet. Jag hoppas grekerna hittar dessa kriminella och ger dom en medeltidigt rättmätigt straff och att Sverige blundar när de gör det.
Citera
2018-08-15, 11:15
  #14
Medlem
EnGodForlorares avatar
Citat:
Ursprungligen postat av EmilAdrovic
Totalt oförberedda för skogsbränder. Hur fan kan man inte vara förberedd för nåt sånt med tanke på hur mycket SKOG vi har i Sverige!?

Vi kan ju jämföra hur den svenska brandbekämpningen fungerade i jämförelse med den i Kalifornien. (FB) Politiska aspekter kring landets skogsbränder (Sammanslagna trådar /mod)

Citat:
Finns det NÅNTING i Sverige som fungerar som det ska och i så fall VAD!?

Har du något att jämföra med? Min poäng är att oavsett hur illa ställt du anser det vara med landet, så är det hundra gånger värre i de flesta andra länder. Detta inser man snabbt om man reser runt lite i världen. Till exempel när kollapsade senast en svensk motorvägsbro?
Citera
2023-11-23, 21:54
  #15
Medlem
Kackotopis avatar
Absolut ingenting... möjligen Skatteverket. Annars är allt ett jävla luftslott, Sverige är inte längre ett land för i ett land där fungerar det mesta.
Citera
  • 1
  • 2

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback