Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av BallaKlava
Du glömde den handlingsförlamade coachen om man ska tro på vad som skrivits i tråden. Hur illa var det?

Klart att det är illa. Skellefteå parkerar i vår zon de sista 5-6 minuterna i andra perioden och parkerar 7-8 minuter i vår zon i tredje perioden. Robban gör inte ett skit och sitter med tummen i röven. Att vi tar en TO i slutet och gör mål spelar ingen roll. En normal coach hade tagit TO långt innan dess, innan 2-2 målet. Alla såg vart matchen var på väg.
2018-04-03, 22:55
  #182
Medlem
dovAkins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av stifmeister89
Vi förtjänar inte mer med ett sådant försvarsspel. En jävla pensionär får glida igenom och göra mål på det sättet. Uselt försvarsspel. Dessutom får man inte tappa 2-0 på hemmaplan. Det var roligt så länge det varade. Om vi fortsätter så här vinner Skellefteå med 4-0.
Men så är det när vissa får fortsätta spela trots att de inte tillför ett skit. Att Brodin inte får några byten är uselt, särskilt när Hank är värdelös. Ställ Jocke i målet i nästa match. Reidernborn ligger under 90 % i slutspelet. Han darrar som ett asplöv när det betyder som mest.