W Bremen - Köln 20:30
2018-03-09, 21:32
  #2
Medlem
Bedrövlig första halvlek i Mainz. Pinsamt att Schalke ligger tvåa i ligan och spelar såhär.

Ska laga mat nu (förberedelser inför morgondagen) och ta en pilsner. Låter matchen stå på i bakgrunden och hoppas på bättring i andra halvlek.
2018-03-09, 21:53
  #3
Medlem
strunzs avatar
Ja detta var ingen höjdare. Snyggt av danne men vad står mainz på hälarna för?

Och Leon började på bänken
2018-03-09, 21:54
  #4
Medlem
Caligiuri prickskjuter in 1-0 för S04. Snyggt.
2018-03-09, 22:08
  #5
Medlem
Rätt av domaren. Ingen hands tycker jag.
2018-03-09, 22:21
  #6
Medlem
Fährmann räddar Schalkes ledning. Ska det hålla tiden ut? Mainz trycker på!
2018-03-09, 22:27
  #7
Medlem
Där borde nog Mainz ha haft en straff men domaren var säker på sin sak och friade samt vägrade använda videoassistans.
2018-03-09, 22:34
  #8
Medlem
Lite turlig vinst för S04. Skönt att Mainz tog 0 poäng. Därmed stannar de kvar på kvalplatsen.
2018-03-10, 15:44
  #9
Medlem
motvalls avatar
Bayern mot Hamburg på Allianz, kan det sluta på mer än ett sätt? Verkar inte så utan 1-0 efter 8 minuter av Ribery och så 2-0 av Lewandowski efter 11:a. Frågan är alltså klarar HSV under 5-0?
2018-03-10, 15:54
  #10
Medlem
Efter 19 3-0, Lewandowski, i fotbollsvärldens säkraste etta. Otroligt att ens en enda HSV-supporter åker på denna bortamatch.
2018-03-10, 15:57
  #11
Medlem
Fan också. 1-0 FCA. Sorg den sopan förlorar sin närkamp mot Caibuy. Varför spelar han på högerhanten istället för Korb???
2018-03-10, 16:01