"Mål förändrar matcher"
2018-01-05, 03:50
  #868
Medlem
14(20) minuter, sex(5) mål nu, 10 minuter till och inga mål, sedan straffläggning och Hunden007 kan börja gnaga på sina sängben. Resten bjuder jag på.

Nedräkningen har börjat 7-2.

Ridå, det blir Canada vi får spöa i finalen.
__________________
Senast redigerad av Hestapo 2018-01-05 kl. 04:38.
2018-01-05, 04:25
  #869
Medlem
Snälla kan ni få ett skott på mål under pp:t!!!
2018-01-05, 04:35
  #870
Medlem
Stefan4s avatar
En domarklassiker när Kanada spelar viktiga matcher. Första halvan av matchen får Kanada med sig ett flertal billiga PP, men sedan "kompenserar" man motståndarna med 2-3 PP mot slutet när matchen är avgjord - för att det ska se bättre ut i statistiken... Inte särskilt snyggt, men effektivt.
Ursprungligen postat av sav
Hoppas dom inte hittar på ett falskt läkarintyg på att han brutit och fördärvat benet nu och dom skickar på svensken avstängning på finalen nu.