• 50 761 online
  • 1 202 337 medlemmar
  • 62 216 703 inlägg
  • 1
  • 2
2018-01-02, 13:41
  #1
Avstängd
8711s avatar
I sitt nyårstal fick vi återigen höra skådespelet M och deras hycklande partiledare Kristersson sysslar med. Man har gång på gång redan visat att man inte menar allvar utan avser lura svenska folket för en fortsatt massinvandring och nu tydliggör partiet och partiledaren att man är beredda att låta Sverige "gå käpprätt åt skogen" på grund av massinvandringspolitiken, man kommer oavsett hellre låta den utvecklingen ske än att samarbeta eller samtala med Sverigedemokraterna om minskad invandring.

Vi ser nu nära dagliga GRUPPVÅLDTÄKTER och grova våldtäkter med gärningsmän direkt importerade genom massinvandringen, vi ser dagliga skjutningar och grova våldsbrott som direkt importerats genom den massinvandringspolitik som Kristersson förespråkar.

Ulf Kristersson: Sverige kan "gå käpprätt åt skogen" – men jag kommer aldrig samarbeta med SD

http://www.friatider.se/ulf-kristers...marbeta-med-sd

Sedan tidigare har vi kunnat skåda hur man ljugit om att man vill införa ett kvotsystem, kvoten skulle enligt Johan Forsell skjutas i höjden till 30.000 om året och utökas vid ökad massinvandring. Vilket innebär att det inte handlar om en kvot. Partiledaren själv har anställt svart arbetskraft upprepade gånger, bott i lägenheter avsatta för svårt utsatta och fattiga människor och var ansvarig under Reinfeldt-regeringen där han ingick för sådant som havererandet av sjukförsäkringen som orsakade att tiotusentals mycket svårt sjuka människor ställdes på bar backe och utan inkomst och utan möjlighet till hjälp från myndigheterna.

Vi har sett Kristersson själv totalt nonchalera och inte besvara en vilja till debatt från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson. Det har nu gått flera månader och fegisen Kristersson har inte svarat överhuvudtaget. Johan Forsell skulle delta i en debatt om invandringspolitiken men vägrade komma om han skulle tvingas möta Jimmie Åkesson. Det ultimatumet gav han SVT inför debatten. Fegheten personifierad i dessa hycklare! Dom vill bara lura svenska folket ännu en gång!

En helt fri invandring och öppna gränser, förespråkar Kristersson:

https://pbs.twimg.com/media/DShvEggX4AA1Thi.jpg:large

* Vad säger det om M och Kristersson att man i sitt nyårstal uttalar sig om att massinvandringen kan gör att Sverige går käpprätt åt skogen, men att man oavsett det aldrig tänker samarbeta eller prata med Sverigedemokraterna?

* Vad gör det här för trovärdigheten för M och dessa herrar, Kristersson och Forsell? Att man verkat för en helt annan politik under decennier, man verkat för massinvandring, fri invandring och öppna gränser. Forsell har verkat för amnestier för invandrare helt utan asylskäl. Kristersson var minister i Reinfeldt-regeringen som orsakade den värsta massinvandringen någonsin och slaktade välfärden till priset av massinvandring från mellanöstern och afrika. Nu försöker man lura svenska folket igen, med lögner om invandringspolitiken och tal om kvoter som helt uppenbart bara är nonsens och lögner. Hur kommer svenska folket reagera på det här?

* Är det ett rimligt utspel att göra från M och Kristersson, i ett läge där man försöker spela att man ska ändra invandringspolitiken. Att däremot be om samarbete med S, C och L som alla är massinvandringsvurmande partier och säga att man är beredda att låta Sverige gå "käpprätt åt skogen", men aldrig någonsin oavsett läge samarbeta eller samtala med Sverigedemokraterna?

* Hur bör Sverigedemokraterna agera efter det här? Hur bör Sverigedemokraterna nu se på M och Kristersson efter alla dessa lögner, fadäser, fula utspel och nu detta innehåll i nyårstalet om att låta Sverige gå käpprätt åt skogen, men aldrig samarbeta eller samtala med Sverigedemokraterna?
Citera
2018-01-02, 13:50
  #2
Medlem
Trollfeeders avatar
Så Sverige går åt skogen och ändå väljer man hellre att låta det hända än att samarbeta med SD? Hur i hela världen resonerar man då?!
Citera
2018-01-02, 13:51
  #3
Medlem
Janbanan74s avatar
Det är väl detta som kan benämnas bäst som synonymen till (ansvarsfull demokrati) Det värsta är att en stor del av folket röstar på dessa hycklare för att dem inte kan se orsak och verkan.
Att deras egna och andras barn kommer och drabbas i generationer verkar inte så viktigt. Eller så är en stor del av befolkning svagbegåvad och kan på riktigt inte förstå innebörden av deras röster...sorgligt hur som helst.
Citera
2018-01-02, 13:53
  #4
Medlem
Janbanan74s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PatricHbg
Bli inte så upphetsad. Lägg din röst där du önskar.

Mäktar du inte med mer än en oneliner? Vad tycker du själv om det TS tar upp?
Citera
2018-01-02, 13:54
  #5
Medlem
Pripps3.5s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Trollfeeder
Så Sverige går åt skogen och ändå väljer man hellre att låta det hända än att samarbeta med SD? Hur i hela världen resonerar man då?!
Att man vill, att det ska gå åt helvete, kanske?
Citera
2018-01-02, 13:58
  #6
Medlem
InflatableBoppos avatar
Som tur är har S satt moderata kommuner i skiten genom att tvinga alla kommuner att ta emot ekonomiska migranter. Under Reinfeldts era gick det att vara god för att man vet att skräpet inte tas emot i sin egna kommun rödgröna och rosa kommuner tar det ansvaret. Nu när berikningen berör hela Sverige vill väljare se en ansvarfull migrationspolitik. Kristersson kan säga hejdå om man släpper fram rödgröna fyra år till. Kristersson kommer aldrig bli statsminister.
Citera
2018-01-02, 14:02
  #7
Avstängd
8711s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Pripps3.5
Att man vill, att det ska gå åt helvete, kanske?

Ja, det ligger ju delvis i den moderata nyliberala ideologin att man värnar en liten överklass och lurar arbetare och medelklass, att man kommer köpa sig själva fria med sina pengar och låsa in sig i safe communitys den dag man känner att man behöver. Att man vill slakta välfärden med massinvandringen från mellanöstern och afrika, det är ju uttalat. Både av sådana som Reinfeldt och Kristersson med den fria invandringen och dom öppna gränserna dom förespråkar i kombination med slakten av välfärden och trygghetssystemen för svenska folket.

Har mycket svårt att förstå varför man röstar på M om man inte delar denna vision och är superrik på andras bekostnad tack vare rikedom och överklassliv man skapat sig genom att verka inom asylindustrin eller andra korrupta och Sverigefientliga branscher som gör att man är beroende av fördärvet av Sverige för sin egen girighets skull och tänker köpa sig fri och isolera sig i framtiden.

Fast såna har även sossarna, kolla bara på Jan Emanuel Johansson.
Citera
2018-01-02, 14:10
  #8
Avstängd
HosTorViBors avatar
Svenska folket kan dra käpprätt åt skogen - Den där Ulf Kristersson verkar bry sig mer om sin politiska integritet gentemot andra politiker än att bry sig om svenska folkets bästa.
Citera
2018-01-02, 14:11
  #9
Medlem
Mackan52s avatar
Och det är därför man aldrig ska rösta på liberaler. Totalt hjärndöda och tjurskalliga människor.
Hoppas S kan göra en pragmatisk ko-vändning nu och bara fokusera på vad Per-Albin Hansson sade "Sverige åt svenskarna".

Jag skulle nöja mig med att de bara sa "Ok, mångkultur gick inte så bra. Kan vi bara låtsas som om det aldrig hände?"

1985-2018 får bara bli ett stort svart hål i rikets historia, ingenting hände.
Citera
2018-01-02, 14:13
  #10
Medlem
Mess avatar
Let it BURN !

Låt folket ta ansvar över sina val !
Citera
2018-01-02, 14:15
  #11
Medlem
Det spelar ingen som helst roll när det kommer att gå riktigt käpprätt åt skogen för Sverige bara man slipper att ha något slags samarbete med SD. Detta är det viktigaste av allt. Här är 7 klövern verkligen ståndaktiga - och mycket rädda för att rasistkortet ska dras fram.

SD tjänar förstås på denna galenskap men samtidigt finns det många hjärntvättade väljare som inte kan se skogen för alla trän.
Citera
2018-01-02, 14:15
  #12
Medlem
Ordpistolens avatar
Är inte alls förvånad.
Citera
  • 1
  • 2