2019-01-02, 13:11
  #1201
Medlem
Shane21s avatar
Inte bara i Göteborg, superba elitfält i många städer i de flesta kontinenter och i Madrid kanske det bästa loppet genomtiderna på 10 km https://www.iaaf.org/news/report/san...d-2018-kiplimo Riktigt bra med publik och bra sändning i spansk tv. lägg därtill oräkneligt antal lopp med motionärer i mängder av orter och de japanska stafetterna med nyårs eikiden med massiv publik i stad och på tv så blir nog nyårshelgen till den friidrottshändelse utanför OS/VM som når flest - långdistanslöpningen lever verkligen och växer.

Edit: Har på instagram sett fler lopp ute i världen med svenska elitlöpare på pallen än de som ännu rapporteras på senaste resultat .friidrott.se
__________________
Senast redigerad av Shane21 2019-01-02 kl. 13:30.
Citera
2019-01-05, 21:04
  #1202
Medlem
Irene Ekelund som nu påstås göra någon form av längdsatsning, eller kanske snarare komplettering till sprint, gjorde idag sin första tävling. Resultatet blev 5.83. Hon slog i vart fall jämnåriga Östervall.
Citera
2019-01-07, 13:53
  #1203
Medlem
Vet inte om det är någon händelse men råkade bläddra någonstans häromdagen.

"När hans klubb IFK Lidingö första gången arrangerade Lidingöloppet 1965 blev han historisk som förste segraren i den numera klassiska tävlingen, vars initiativtagare var hans far Sven."

Borde väl finnas lite folk kvar som deltagit i alla lopp, kanske olika distanser.