• 18 468 online
  • 1 213 061 medlemmar
  • 62 574 230 inlägg
  • 1
  • 2
2018-01-01, 19:26
  #1
Avstängd
agentstudent55s avatar
Henrik Vinge från Stockholm är en av de högsta tjänstemännen i Sverigedemokraterna.

Vinge är idag presschef för partiet och har tidigare bland annat kandiderat till ordförandeposten i partiets ungdomsförbund.

Vad finns det för skvaller när det gäller Henrik Vinge? Vad har han för lik i garderoben?
Citera
2018-01-01, 22:35
  #2
Medlem
RagataChristies avatar
Bor han kvar i Järfälla?
Citera
2018-01-02, 23:02
  #3
Medlem
TobiasBeechers avatar
Jag uppfattade Henrik Vinge som homosexuell med tanke på ansiktsuttrycket och utseendet i allmänhet, samt definitivt av rösten, innan jag kände till att han hade gift sig. Han påminner om Henrik Arnstad. Dock hade jag fel utan Vinge är snarare metrosexuell jämfört med Björn Söder. SD-hipstern Henrik Vinge. Någon undrade varför han gift sig med en tjej som påstås ha legat runt i SD, varit otrogen och beskyllt sexpartners för övergrepp, men Henrik ser ut att börja tjocka till sig och kanske vill stadga sig med en ung och smal tjej, inte bara ha unga älskarinnor.

Exempel på metro/homo (döm själva) här https://www.youtube.com/watch?v=EcrqqPTqLv0

Om 20 år kanske vi får se Henrik Vinge så här, och tydligen bor han ju redan på Söder https://www.youtube.com/watch?v=vj2pb0I_gS0

Inget fel att vara homo dock, den största profilen som utstrålade homosexualitet i SD var Gustav Kasselstrand. Kampen mellan Kasselstrand och Vinge skulle det kunnat skrivas en pjäs om, där den mäktigaste, i detta fallet Ondskan, kom att segra genom internfascism.
Citera
2018-01-03, 00:01
  #4
Medlem
JustZlatans avatar
En gång körde jag Vinge och han verkade irriterad till en början.
Citera
2018-01-04, 16:33
  #5
Medlem
ezequiels avatar
Har träffat Henrik Vinge ett antal gånger och kan intyga att han är en hyvens kille, har bara positiva saker att säga om karln. En mycket trevlig kille, även vältalig och duktig retoriskt. Enligt vad jag kan bedöma sköter han sitt uppdrag inom SD på ett professionellt sätt, jag har förtroende för honom, även om jag tycker han borde bli politiker då han ger ett bättre intryck än många av de som sitter i riksdan. Om det nu skulle stämma att han vill bli partiledare är det inget jag har något emot, tvärtom stödjer jag gärna det.

Sen har han väl ett yrke där han lätt får fiender p.g.a. hans position, personer som är uteslutna bland annat, vilket flera skribenter i denna tråd är ett tecken på. Känner inte igen något av det som skrivs om honom i tråden baserat på de möten jag haft med honom.
__________________
Senast redigerad av ezequiel 2018-01-04 kl. 16:35.
Citera
2018-01-10, 16:55
  #6
Medlem
Intressant tråd. Till stor del av det som skrivits stämmer. Men mycket är överdrifter och vissa rena lögner. Men för att undvika off-topic tänker jag inte gå in på vad som är lögner eller överdrifter. Jag har läst alla inlägg och tänkte ge mina erfarenheter av paret Vinge och kommentera vad som skrivits. Jag vet på förhand att min trovärdighet kommer kritiseras p.g.a. jag är nyregistrerad. Syftet med ett nyregistrerat konto är vanligtvis att dölja sin identitet. Till skillnad från andra som skrivit i tråden kan man lista ut vem som skrivit inläggen genom att analysera tidigare inlägg. Den risken kommer jag däremot att undvika.

Vi börjar med Henrik Vinge. Henrik Vinge är person som är någon i partiet. Han har makt, han får respekt av undersåtarna han anställt och ingen ifrågasätter hans kompetens eller maktmissbruk. Som många andra toppar i partiet är han ingen utanför karriären i SD. Han arbetade tidigare som fångvaktare och bodde i Järfälla. Enligt han själv har han studerat juridik vid Stockholms Universitet, vilket gör det märkligt att han arbetade som fångvaktare. Man kan spekulera i om han överhuvudtaget har en juristexamen eller om han endast tagit en enstaka juridisk kurs. På Facebook står det att han har ‘’studerat vid Stockholms Universitet’’. Men det kan betyda allt ifrån att ha läst en poesikurs till att läst ett 3 årigt juristprogram.

Hans privatliv eller kärleksrelationer i partiet är inte mycket att hänga i granen. Henrik har aldrig varit typen som frekvent söker efter nytt lammkött i Ungdomsförbundet likt många andra *host* Bylund *host*. Han hade tidigare en flickvän utanför partiet under flera års tid, C*cilia Råd*n (* = e), som förvånansvärt nog avskydde Sverigedemokraterna men höll sig i skinnet för Henriks skull.

Även jag kan bekräfta att många bakom ryggen på Henrik ifrågasätter varför han gifte sig med Linnéa. Förklaringen är enkel. Henrik har alltid varit tillbakadragen och blyg mot tjejer. Han är kort, har mammas-lilla-pojke-utseende och motsatsen till muskulös. Detta är egenskaper som tjejer inte attraheras av. Att Henrik är gift med Linnéa beror på att han, tragiskt nog, aldrig kommer kunna få någon bättre. Linnéa Vinge (eller Linnéa Cortés Åkerberg) ser objektivt bra ut, hon är ung och blond. Dessutom har hon samma politiska åsikter som honom, vilket är högermännens våta dröm i ett samhälle där allt fler unga svenska tjejer hjärntvättas av feminismen och antirasismen. Hon är ett bättre kap, både utseendemässigt och politiska åsikter, till skillnad från hans ex C*cilia.

Det är otänkbart att Linnéas otrohet och konstant öppet flirtande med andra män har undgått Henrik. Han känner till hennes historia och innerst inne vet han att det stämmer men försöker förneka det för sig själv som den cuck han är. Det är sannolikt att Henrik inte kände till bilderna (som länkats tidigare i tråden) på Linnéas Instagram. Henrik har själv inte Instagram och generellt aldrig varit intresserad av sociala medier. Därav förklaringen till varför Linnéa la ut sina sliskiga och vågade bilder med andra män på Instagram och inte på Facebook. Även om Henrik vagt kände till bilderna accepterar han förnedringen - precis som han gjorde i ögonblicket när han gick ut offentligt med med deras relation trots varningarna från hans kollegor.

Ett tag hade Linnéa fler bilder på henne och Stureplanskillen Sal*m*n (* = o) än på henne och och Henrik. Men det ändrades snabbt när det diskuterades här på tråden - som Linnéa naturligtvis läste och förstod att Vinge skulle kunna misstänka något. Dagen efter Linnéas flirtande bilder med Sal*m*n kom upp i rampljuset här försvann flera av dem lika snabbt som vinden - minst 5 stycken som nyligen hade postats. Varför radera så mycket om man inte har något att dölja? I ett desperat försök att rädda anseendet och döda ryktena om hennes uppenbara otrohet var det passande att lägga upp ett puttinuttig bild på henne och Henrik från deras bröllopsdag. Allt för att behålla framställningen av ett lyckligt par.

Deras ‘’förhållande’’ liknar Mattias Karlsson och L*uise Th*rn (* = o) (tidigare ex-fästmö) 2.0. Ett sådant par som visar upp på sociala medier hur lyckliga de är men egentligen är ett spel för gallerierna. När det kommer till Linnéa går hennes liv ut på Sverigedemokraterna. Linnéa påstod på Twitter att hon drev företag som 16-åring, i själv verket var det hennes dåvarande 17 år äldre fästman, som arbetar som fotograf, som drev företaget och lånade ut sin systemkamera till henne. Hon är den typiska kvinnan som utnyttjar sitt utseende för att kunna leva på andra män. Hon har aldrig åstadkommit något på egen hand i livet, inte ens riktiga vänner.

På bröllopet bestod hennes tärnor av släktingar och Ulrica Da Correggio som tidigare nämnts. Ulrica är en person som är en känd intrigmakare i partiet och stärker sitt självförtroende genom att snacka skit om sina vänner. Linnéa är inte ett undantag och inte bättre själv. Både ‘’Ullis’’ och Linnéa umgicks också med konstant med Mattias Karlsson och hans ex-fästmö Louise. Ullis och Linnéa la upp bilder tillsammans med Louise och beskrev sig som ‘’bästa vänner’’ - tills det tog slut mellan Louise och Mattias. Linnéas s.k. vänskap med Louise visade sig vara lika fejk som äktenskapet med Henrik kommer visa sig vara. Linnéa bjöd inte sin ‘’bästa vän’’ Louise till hennes bröllop efter uppbrottet med Mattias. Mattias var den som blev bjuden. Ullis däremot fortsätter umgås med Louise, vilket måste vara ett svårt dilemma då Linnéa vill visa sig lojal mot Mattias och undvika Louise.

Resten av Linnéas ‘’vänner’’ på bröllopet var förstås personer i partiet som försöker klättra genom henne, några namn har redan nämnts. Som man bäddar får man ligga? Vänskapskretsen kring Henrik på bröllopet såg förstås likadan ut. Undantaget en enda barndomsvän utanför partiet. Det är minst sagt sorgligt att paret Vinge aldrig hade åstadkommit ett normalt liv eller vänner utan Sverigedemokraterna. Tanken av att återgå till ett vanligt liv utanför partiet är otänkbart, ett liv där de aldrig skulle få samma respekt, uppskattning eller makt. De skulle vara nobody's.
__________________
Senast redigerad av Denlilleonden 2018-01-10 kl. 17:52.
Citera
2018-01-11, 18:47
  #7
Avstängd
Visst startade Henrik Vinge ett företag med en blatte som gick i konkurs förut? Kan någon friska upp mitt minne lite?
Citera
2018-01-14, 16:04
  #8
Avstängd
svarjevenns avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Volkstormen
Visst startade Henrik Vinge ett företag med en blatte som gick i konkurs förut? Kan någon friska upp mitt minne lite?


Ja han hade ett bolag strax innan han blev känd inom sd. Han drev nått bolag som skulle sälja glass och godis.
Citera
2018-01-27, 11:58
  #9
Medlem
zBr9s avatar
Nu skärper ni er.

Raderat dussinvis med inlägg som inte har ett skit med personen i rubriken att göra, utan bara handlar om andra mer eller mindre okända politiker i dennes närhet.

Håll er till trådämnet eller avstå från att skriva.

/moderator
Citera
2018-03-27, 16:48
  #10
Avstängd
Hur kort är han egentligen?
Citera
2018-04-05, 19:45
  #11
Avstängd
Hur fan har Henrik hunnit med att ta en juristexamen nu?
Citera
Mogna-Meloners avatar

Moderatormeddelande

Postat av Mogna-Meloner 2018-04-10, 23:51
Medlem
Tråden ligger i Kändisskvaller. Dvs den ska handla om S-K-V-A-L-L-E-R om Henrik Vinge - och inte hans fru. Ni som tror att skvaller är lika med allt möjligt prat om SD, alla andra i SD, vem som knullat vem i SD samt tankar om SD:s politik, - ja, ni har väldigt låg IQ och ska aldrig någonsin knulla utan kondom. Sprid inte era gener, tack.

Varningar delas med glädje ut till alla som har begränsad tankeförmåga. Och nej, jag har aldrig röstat på SD och kommer aldrig göra det. Så jag är på inte på något vis partisk i mina raderingar och varningar. Alla behandlas lika jävligt.

/Mod

__________________
Senast redigerad av Mogna-Meloner 2018-04-10 kl. 23:58.
  • 1
  • 2