• 66 483 online
  • 1 139 047 medlemmar
  • 59 008 878 inlägg
2017-09-30, 22:29
  #1
Medlem
Gigant_Supermans avatar
Testat allt möjligt med simkort, ställa in i flygplansläge och tillbaka.
Återställt nätverksinställningar.
Uppdaterat till OS11 osv. Fick den att funka en halvtimme igår efter det, och efter omstart imorse samma sak. Wifi funkar men inte den andra delen.

Något knep någon?
Citera
2017-09-30, 22:35
  #2
Medlem
DoyDoyys avatar
Har du prövat att hålla in home knappen och power knappen för att göra en refresh restart?
Citera
2017-09-30, 22:43
  #3
Medlem
Gigant_Supermans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DoyDoyy
Har du prövat att hålla in home knappen och power knappen för att göra en refresh restart?

Ja, det var det första jag gjorde.
Citera
2017-10-01, 20:35
  #4
Medlem
Gigant_Supermans avatar
Hallå???

Någon kunnig?
Citera
2017-10-03, 01:50
  #5
Medlem
Har du rätt tid och datum inställda på telefonen?
Detta var stort problem i tidigare iOS versioner. Datum och tid nollställdes när man inte hade haft igång telefonen på ett tag.
Citera
2017-10-07, 21:08
  #6
Medlem
Gigant_Supermans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av mv87
Har du rätt tid och datum inställda på telefonen?
Detta var stort problem i tidigare iOS versioner. Datum och tid nollställdes när man inte hade haft igång telefonen på ett tag.
Ja, allt sånt är korrekt.
Citera
2017-10-07, 21:09
  #7
Medlem
JohanMattas avatar
Tyvärr är antennen paj bara och lämna in på service.
Citera
2017-11-30, 14:50
  #8
Medlem
Gigant_Supermans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av JohanMatta
Tyvärr är antennen paj bara och lämna in på service.

Ja, fast wi-fi funkar ju är inte det samma enhet på telefonen?
Citera
2017-11-30, 17:37
  #9
Medlem
kimdah2002s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Gigant_Superman
Ja, fast wi-fi funkar ju är inte det samma enhet på telefonen?
nej det är inte samma antenn

när hände det ? fungerade det bra innan ?
gjorde du något speciellt när du tappade signalen ? flyttat ?
har du testat med ett simkort från en annan operatör ?
__________________
Senast redigerad av kimdah2002 2017-11-30 kl. 17:41.
Citera
2017-12-03, 12:09
  #10
Medlem
Testa simkortet i en annan teflon
Citera
2017-12-04, 19:01
  #11
Medlem
shadow666s avatar
Du kan ju alltid testa nollställa hela telefonen, brukar hjälpa.
Citera
2017-12-08, 10:04
  #12
Medlem
Gigant_Supermans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av kimdah2002
nej det är inte samma antenn

när hände det ? fungerade det bra innan ?
gjorde du något speciellt när du tappade signalen ? flyttat ?
har du testat med ett simkort från en annan operatör ?

Har testat simkort från annan telefon.

Fungerade innnan, la bara av kort och gott.

Vad gör man?
Citera