• 58 744 online
  • 1 192 895 medlemmar
  • 61 810 051 inlägg
  • 3
  • 4
2017-09-18, 03:50
  #37
Medlem
Lydans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Frawjon
Jag fattar inte alls varför de har ett program särskilt om detta. Det som händer är ju vad alla tänkande människor hela tiden har vetat skulle hända när man släpper in vem som helst utan någon som helst kontroll.

Media brukar vara 2-3 år efter med att ta upp det folk pratar om/det som hemlighålls. Sen kommer de och låtsas vara "banbrytande", men då har de flesta redan tröttnat och gått vidare till nästa ämne.
Citera
2017-09-18, 05:27
  #38
Medlem
RadioDDR1s avatar
Vi måste internera varenda muslim i Europa, precis som Amerikanerna gjorde med Japanerna under andra världskriget. Det går att göra på ett värdigt sätt. Vi befinner oss i krig med radikal islam. 600 syreattacker bara i London i år ger en fingervisning om tillståndet. Terrordåden, parallellsamhällena, våldtäkterna. Samtliga av dessa fenomen är en del av krigföringen.
Citera
2017-09-18, 05:36
  #39
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Frawjon
Jag fattar inte alls varför de har ett program särskilt om detta. Det som händer är ju vad alla tänkande människor hela tiden har vetat skulle hända när man släpper in vem som helst utan någon som helst kontroll.

I själva verket behövs det många fler program om detta. De flesta svenskar tänker inte särskilt mycket på detta. Och ledande medier, som Aftonbladet och DN, skriver väldigt gärna om nazister, men inte så gärna om islamister.

Det är fortfarande inte riktigt politiskt korrekt att prata om faran med islamism, så många svenskar väljer att inte tänka i det banorna. Det är mycket lättare att tala om nazism, för då håller alla "goda krafter" med, och man kan känna sig god och inkluderad.

Om det gjordes fler program som det här, och om tidningarna skrev mycket mer om det här, och om DN och Aftonbladet kunde börja tala väldigt allvarligt om det här, så skulle det vara lättare att bekämpa den våldsbejakande islamismen.
Citera
2017-09-18, 07:39
  #40
Medlem
JoeBidens avatar
Det krävs egentligen stenkastning på Lidingö, bilbränder på Södermalm och öppen granatattacker i Vasastan innan politikerna reagerar på riktigt.
Citera
2017-09-18, 08:25
  #41
Medlem
WhenAllLightDiess avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Internhumor
Hur kan man ta ett av världens bästa länder som är mindre än en stad i USA och en identitetslös dussin-stad i Kina och förstöra det genom en huvudlös import av svagt bildade människor från världens mest dysfunktionella länder samtidigt som man bedriver en ekonomisk politik som i princip går ut på att sänka landets med produktiva människor rakt ner i backen med överreglering och tung skattepolitik?

Finns nog ingen diktator som kunda ha lyckats bättre. Och folket har inte ens protesterat. Noll motstånd.

Sverige är en fantastisk studie i hur man exemplariskt kör ner ett land i botten. Nu väntar vi bara på den stora ekonomiska kollapsen.
Citera
2017-09-18, 08:57
  #42
Avstängd
Fris avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Frawjon
Jag fattar inte alls varför de har ett program särskilt om detta. Det som händer är ju vad alla tänkande människor hela tiden har vetat skulle hända när man släpper in vem som helst utan någon som helst kontroll.
Javisst, för 30 år sedan (1988) ordnade C-kommunordföranden i Sjöbo, Sven-Olle Olsson, folkomröstning om "flykting"mottagning och varnade för att de som kommer hit inte förändras över en natt och att vi kommer att få Mellanösterns våld och terrorism här i Sverige. Det var något så unikt som en klyftig svensk politiker som gjorde rätt sak! Och invandringsfrågan hade redan då länge varit hårt tabu-belagd. Ingenting är nytt med den här utvecklingen, alla tänkande människor har förutsett den som en uppenbar självklarhet.

Det är därför jag VET att alla PK-partier kommer att fortsätta maximera islamiseringen av Sverige. Inte någon enda av dem har någonsin gjort någonting annat än bara det. Det är ju den enda ståndpunkt som alla PK har och någonsin har haft. Lika lite som en analfabetisk somalier kan vinna nobelpris så kan någon PK-politiker göra någonting överhuvudtaget, helt oavsett hur akut livsnödvändigt och extremt enkelt det vore.
__________________
Senast redigerad av Fri 2017-09-18 kl. 09:00.
Citera
2017-09-18, 12:12
  #43
Medlem
YP4XQs avatar
"– Man måste ju hitta de här individerna och se när de kommer på glid."

Ja herre jävla gud... Jag har aldrig undrat varför det går åt helvete med säkerheten i det här landet. Om så de kom med vapen upp till tänderna över deras egna gräsmattor skulle de fan inte förstå.
Citera
2017-09-18, 12:22
  #44
Medlem

Och så otroligt mycket skit "Svin-Olle" fick för den saken. Samma sak när Göteborgs en gång starke man Göran Johansson (S) ville stoppa nyanländas rätt att bostätta sig var de ville i vårt land, med argumentet att väldigt många ville bo på samma ställe (läs där släktingar och vänner från byn i Somalia eller Mellanöstern redan bodde).
Johansson, för övrigt pappa till förra infrastrukturministern Anna Johansson, ville bryta upp segregationen genom att fördela de nyanlända över hela landet.
För detta fick Göran Johansson precis hela PK- och kulturmaffian på och mot sig. Man fick minsann inte röra de nyanländas "integritet" hette det.
Hur det gick vet vi sedan länge. Hade Göran Johansson fått sin vilja igenom hade vi knappast haft alla dessa "socioekonomiskt utsatta områden" som förpestar vårt en gång homogena och lugna land.
Förbannade PK- och kulturmaffia. Ni har starkt bidragit till att förstöra vårt land på ett oåterkalleligt vis och ni borde skämmas för detta.
Citera
2017-09-18, 16:22
  #45
Medlem
Vidiss avatar
De jag undrar är om inte denna trend är tillfälligt pga flykt från syren med tanke på Assad och Putins framgångar.

Om inte hur kommer Sverige se ut om ytterligare 30år. Kan våldsbejakandet ha försvunnit.?
Citera
2017-09-19, 06:18
  #46
Medlem
another-devils avatar
Citat:
Ursprungligen postat av slashswe
Håller med. Tyckte han tryckte på rätt rejält för att försöka få ut några vettiga svar.

Jo, han fick även den danske psykologen att erkänna att det finns många marginaliserade grupper som inte begår terrordåd och att danskens forskning inte förklarade allt.

Tyvärr kom programmet inte fram till elefanten i SVTs rum: att religionen islam är grundorsaken till terrorismen.

Tvärtom tryckte de flesta "experterna" på att orsakerna till terror är svenskens rasism och ovilja att lämna över sina skattemedel till de stackars muslimerna.
Citera
  • 3
  • 4