emileflournoys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ingetbranick
Inte så förvånande ändå att Dortmunds elva skulle få problem med Tottenhams sjutton (ja, jag räknar in huvuddomare, assisterande, målområdes- och fjärdedomare också). Mycket tråkigt att se en så svag insats av domarteamet som ger alla domarhatare vatten på sin kvarn. Räkna med ett rejält revanschsuget (och förhoppningsvis mindre skadedrabbat) Dortmund hemma på Westfalenstadion.
Så du menar på fullaste allvar att Dortmund vunnit med en annan domare? Och du såg att det var offside va vid Dortmunds kvittering?
Utöver det hade Spurs kunnat gjort 2-3 mål till om man haft flyt med lägena, hade bl.a två jättelägen minuten innan Aubameyangs bortdömda.

Sett över hela matchen hade Dortmund mer boll men Spurs försvarsinsats var i princip felfri, Tottenham gör en bra andra halvlek. Imponerande att se hur Sanchez i princip plockade bort Aubameyang.

Och angående Dortmunds 7 frånvarande spelare så nämndes det inte med ett ord under hela sändningen att Spurs saknade 5 man! (inte så oväntat dock med Holmgren och Kåmark vid mikrofonerna)