2017-06-18, 21:54
  #1
Medlem
Bewnhurs avatar
En korpmatch i Uppsala urartade lite lätt i slutminuterna när målvakten för det ena laget inte höll med domaren om en möjlig offside. Det slutade med att målvakten tappade humöret och gav domaren en smäll. Domaren tappade medvetandet under en halv minut.

Mannen är redan förhörd utav polisen och en läkare som spelade i ett utav lagen misstänker att domaren fick en hjärnskakning.

Vem är målvakten med det heta temperamentet? Vad är straffet för att klippa till en domare?

Medlem
Står i artikeln att det skall ha skett idag , i en division-6 match, i Uppsala, i samband med att det ena laget kvitterade till 2-2 i slutminuten. Men om man kollar Upplands fotbollsförbunds tabeller så finns det ingen div-6 match idag som slutade 2-2. Skumt.

Citat:
Tror du att man ringde in en ny domare som fick avsluta matchen eller? Antagligen avslutades matchen i samband med misshandeln, etc. Hemsidorna som används är hemska på mobilen. Kan inte söka ordentligt efter vilka lag som lirade.
__________________
Senast redigerad av fag 2017-06-18 kl. 22:16.
Citera
2017-06-18, 22:12
  #7
Medlem
Här ser ni vilken match det gäller.

Vem som är spelaren vet jag inte, men utifrån texten i Aftonbladet är det någon ur bortalaget.
"Vi började närma oss slutet av matchen, vi låg under med 1–2. Det hade varit mycket tjafs och skrik i det andra laget under hela matchen. Sedan gör vi 2–2 i sista minuterna. Då tappar deras målvakt kylan och springer fram och säger till domaren att han tycker att det är ett offsidemål. Det blir huvud mot huvud och domaren ger målvakten rött kort. Då får domaren en käftsmäll och däckas i en halv minut, säger vittnet."

Ursprungligen postat av socialfall

Troligen är det hemmalagets målvakt som det rann över för. Laget ligger nämligen pyrt till i tabellen och en vinst skulle alltså betytt väldigt mycket för deras fortsatta överlevnad. Det är min teori iallafall.
Senast redigerad av lighten-up 2017-06-18 kl. 22:25.

Ursprungligen postat av spoiler

Det kan ju vara en pk-omskrivning för att den blev avbruten.

Nu är jag ingen fena på fotboll, men brukar inte målvakten ha nr 1 på sin matchtröja. Isf sätter jag min peng på att det här är vår hetsige fotbollsspelare.

Undrar hur många i det laget som finns på Lexbase? Om mitt minne inte spelar mig ett spratt, så tycker jag mig känna igen åtminstone ett namn i laget från en pågående narkotikarättegång.