Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2021-08-18, 02:31
  #6397
Avstängd
Zielinskys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Poor.Boy.Valentine
Lär nog inte slå på Fox någon gång snart, så jag kommer vara förskonad från såna superskeva nyhetsuppslag.

Vi kan dock vara säkra på att man även fortsättningsvis försöker hamra in budskapet att han är en ogenerad rasblandare, som är kraftigt försvagad av demens and whatnot. Men under tiden som det sker, så trillar pengar in till behövande och antixxarna blir färre.

Vad som egentligen borde diskuteras mer är det Robert Reich sätter fingret på; vilket är frågor om förra administrationen och vilken roll den haft i kaoset som utspelas i Heroin country. Kan definitivt se ett par troliga orsaker framför mig till varför man önskade försämra underrättelseförmågan i regionen. Ett är givetvis att göra livet surt för Biden, medan andra scenarier, rätt och slätt, härrör från att en kraftigt försvagad underrättelsetjänst förbättrar desinformations apans återvalsmöjligheter astronomiskt mycket.

Leaving Afghanistan was correct, but leaving on the basis of such extraordinarily bad intelligence raises the question of where else the Biden administration and its foreign policy is vulnerable — and how badly Trump gutted America’s intelligence capacities.
https://twitter.com/RBReich/status/1427652858824912898
Det är inget winning message, och enbart gynsam för Biden när han kallas för dement,eftersom det sänker hans förväntningar enormt och när han väl får igenom något så jublar man i bägge läger.

Jag håller med om ovan men Biden kommer inte ha några som helst problem med att identifiera Trumps nickedockor i underättelsetjänsten.
Det är vakanserna som är ett stort problem. Först nu 8månader senare har Biden snart fyllt varenda kabinett och direktörspost i alla agencies.

Värre är det med de 300 okvalificerade federala domare som President McConnell kört igenom i senaten och bänkat dem på livstid. Då Trump inte bryr sig om utnämningar har han skippat att träffa de allra flesta och bara signerat utan eftertanke.

Ni minns säkert denna domarkandidat som inte ens förstod vad hans jobb gick ut på.
https://www.youtube.com/watch?v=c-zvNnFjk3Q

När det gäller ambassadörstolar så stretar senaten emot. Republikanerna kräver 30h utfrågning av samtliga, i hopp om att få Senaten att bromsa till krypfart
Citera
2021-08-18, 05:02
  #6398
Moderator
yz44s avatar
Den enda politiska framgången jag kan komma på är att han blev vald.

Bör väl kanske även nämnas i sammanhanget att han fortfarande är i livet så KH gnisslar säkert tänderna.
Citera
2021-08-18, 07:47
  #6399
Medlem
Generalanderssons avatar
Läste nyligen ett reportage, där Biden’s hantering av Afghanistan är en lika stor katastrof för USA som Carter’s hantering av Vietnam.

Dock så känns det för tidigt att värdera Biden som POTUS.
__________________
Senast redigerad av Generalandersson 2021-08-18 kl. 07:51.
Citera
2021-08-18, 09:18
  #6400
Medlem
Sculleys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Generalandersson
Läste nyligen ett reportage, där Biden’s hantering av Afghanistan är en lika stor katastrof för USA som Carter’s hantering av Vietnam.

Dock så känns det för tidigt att värdera Biden som POTUS.

Carter’s katastrof var väl gisslantagandet och det misslyckat fritagningsförsöket i Iran?
Citera
2021-08-18, 09:47
  #6401
Medlem
Generalanderssons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Sculley
Carter’s katastrof var väl gisslantagandet och det misslyckat fritagningsförsöket i Iran?
Menade självklart Iran..
Citera
2021-08-18, 10:52
  #6402
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av LordBrettSinclair
Det må så vara men jag anser ändå att USA har rätt att dra tillbaka sina pojkar från alla möjliga krigshärdar de offrar sina liv i. Det är istället FN:s eller NATO:s ansvar att ta, inte USA:s. Att sedan FN är genomkorrupt är en annan fråga, liksom att islam måste stoppas från att förstöra fler och fler samhällen.

Däremot så anser jag att reträtten var uruselt genomförd och att avtalsbrottet Bidenadministrationen begick avseende datum för återtåget var katastrofal, det gav talibanerna möjlighet att slinka ur sin del av samma avtal. Att Biden inte heller satte enorm press på Qatar och andra supportorganisationer till talibanerna att hålla dessa i schack var även det ett tjänstefel och har stor skuld till det vi nu ser rullas upp. Men USA har ingen skyldighet att offra fler pojkars liv på platser eller i strider som som inte innebär försvar av USA bara för att ingen annan orkar göra det.
Oberoende "non-partisan" väljare gav Biden det hårdaste underbetyget av alla, ett "F"! Bidens Afghanistantal bedöms vara en av tidernas mest ohederliga, lögnaktiga och empatilösa tal som någonsin getts av en president. Dessutom var det extremt nedvärderande mot alla amerikanska soldater då han i princip bara sa "bara så att ni vet grabbar, vi har skickat ned er de senaste 20 åren för att slåss och dö för faktiskt ingenting alls. Nu drar jag på semester, tjingeling!"

https://www.foxnews.com/media/biden-...ech-lee-carter

https://americanlookout.com/independ...an-speech-an-f

https://www.thegatewaypundit.com/202...istan-speech-f

https://twitter.com/StephenM/status/1427370230393810955
Citera
2021-08-18, 10:56
  #6403
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av scrollock
Donald Trump kommer att framträda i ett extrainsatt program hos Sean Hannerty i natt för att diskutera USA katastrofala nederlag i Afghanistan och Joe Bidens inkompetenta ledarskap:

https://www.thegatewaypundit.com/202...re-afghanistan
Det var ord och inga visor från "45"! Trump förutspår att vi inte sett det sista av fiaskot än, och att amerikaner kan komma att hållas gisslan av Talibanerna. Då får Biden inte bara ett "Saigon" på händerna, utan även en återupprepning av Jimmy Carters värsta kriser med gisslandramat!

https://rumble.com/vlc02n-president-...ey-consid.html
Citera
2021-08-18, 16:56
  #6404
Medlem
Måste ändå uppskatta den anda av respekt och tolerans som jag upplever präglar diskussionen, trots att det är ett så laddat ämne som just politik.
Citera
2021-08-18, 18:56
  #6405
Medlem
Poor.Boy.Valentines avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Zielinsky
Ni minns säkert denna domarkandidat som inte ens förstod vad hans jobb gick ut på.
https://www.youtube.com/watch?v=c-zvNnFjk3Q

När det gäller ambassadörstolar så stretar senaten emot. Republikanerna kräver 30h utfrågning av samtliga, i hopp om att få Senaten att bromsa till krypfart
Ett fantastiskt dråpligt klipp, som mer än övertydligt illustrerar vilken utmaning Biden måste haft med att laga statsapparaten. Men dessa svårigheter, dem har administrationen lyckats dölja väldigt bra ändå.

Förresten, kom det inte ut att FBI "missade" att utreda Brett Kavanaugh ordentligt? Kan du säga något mer om detta? Blir det nya förhör eller? Kan inte föreställa mig att demokraterna låter släppa hans (eventuella) lögner i senaten utan motstånd direkt.
Citera
2021-08-18, 19:06
  #6406
Medlem
Tok-Franss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Poor.Boy.Valentine
Låter härmed trådens dramadrottningar diskutera hypotetiska Afghanistanscenarier sinsemellan. Mitt stalltips förblir alltjämt att världens sexigaste gamling, Joe Biden, kommer gå oskadd ur drabbningen och till och med vinna mark i opinionen innan månadens slut.

Aj aj, aj aj aj.

Inte bra att ignorera sin egen underrättelse-tjänst.

"Biden IGNORED Mark Milley's request to keep 2,500 troops in Afghanistan, Lloyd Austin's warning withdrawal wouldn't provide any assurances against a Taliban takeover and Pentagon fears of Afghan soldiers folding, report claims"

https://www.dailymail.co.uk/news/art...ghanistan.html

Det kommer bli värre.🤘

Edit: Notera att jag använder inte Cap här, utan det är saxat rakt av
__________________
Senast redigerad av Tok-Frans 2021-08-18 kl. 19:08.
Citera
2021-08-18, 19:39
  #6407
Medlem
beckos avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Hundvisslaren
Det här var oroväckande.
Om nyheten om Kamala stämmer är detta en fasansfull situation för USA. Administrationen verkar falla i bitar, Biden får inget stöd från sin Vice President. Vita Huset twittrar ut fotoshoppade bilder på en ensam Biden i beslutsposition.
Vem styr landet, egentligen? Har de ens en president? Är USA numera att betrakta som en teknokrati, styrd av tjänstemän, eller finns mörka krafter i bakgrunden? Finns ens Biden på riktigt, eller är han bara ett hologram?
Jag menar att starka krafter nu måste ta ansvar för USA. Militären bör kanske ingripa? Det här bedrägeriet har pågått länge nog. USA kan inte ha en låtsaspresident. Vi ser ju nu hur farligt det kan vara.
Problemet är väl att dom starka krafterna verkar lida av diverse psykiska nedsättningar, ett bra exempel är väl Tony Smith som verkar mena att deep state är galaktiska väsen och insekter/reptiler med människoliknande gummimasker.
Det verkar gå snabbt utfor, desperation och trillionerna motiverade med tveksamma macro-teorier, skulle kunna sluta som i Afghanistan, trillionerna var verkningslösa.
Citera
2021-08-18, 20:21
  #6408
Medlem
Love.Thy.Neighbors avatar
En summering av Bidens politiska tillkortakommanden:

WATCH: CNN Shows One Broken Promise After Another in Devastating Takedown of Biden Presidency
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback