• 46 234 online
  • 1 139 951 medlemmar
  • 59 055 281 inlägg
  • 3
  • 4
2016-07-02, 11:40
  #37
Medlem
Oliveiras avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DixieD
Nej vad fan inte onani!
Jag vill ju ha honom. Det är ju han som man vill ha. Skönt att ha honom flåsande och se hans ögon.
Känner dock ibland att han måste ta i lite mer vilket jag alltid säger rent ut hahaha

Att du vill ha honom framgår redan i tråden. Min tanke var väl att du kan onanera i bland som kompement. Han måste ju få jobba någon gång.

I vilket fall så ska du vara stolt att du har så bra kontakt med din sexualitet. Det är bara att fortsätta på den inslagna vägen. Det ser du ju också på alla svar i tråden.
Citera
2016-07-02, 18:36
  #38
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av DixieD
Vad tycker ni om för kåta tjejer i sängen?
Jag brukar skämmas när jag ligger med min man för att jag är så kåt.
Kommer ett antal gånger under sexet, leker med brösten och vill bara ha mer och mer hela tiden.

Vad tänker ni om såna tjejer?
Bra tråd, Dixxan

Jag tar o puffar på psykologpipan, och du tar din killes dito, oki?

Jag:.......*puff*.......*puff*........*puff*......

Du:......*schlurf*.......*schlurf*.......*schlurf* ......

Så, nu är vi båda redo. Som jag ser det, så handlar det om sexlustsbalans i ett förhållande. Självklart kan det finnas perioder av upp/ner kring lustnivån, men över en längre tidsperiod menat.

Jag tror helt enkelt att det bästa är när man har ungefär lika stor/liten sexlust. Har en i relationen en satans lust och den andra väldigt lite, så kan det nog uppstå en del friktion. Den med lite kan ju t ex få för sig att den med väldigt mkt är ute och tar för sig av andra för att få stilla sina djävulska lustar.

Det är nog individuellt betingat det där....huruvida den med mkt sexlust verkligen tar för sig av andra, eller nöjer sig med onani som komplement. Men då vi alla vet hur mkt lättare det är för en tjej att få tag på sex, så kan det nog vara läskigare för killen när det är tjejen som har en satans lust. Han kan ha förtroende för henne rent generellt, men bara vetskapen om att hon i stort sett bara behöver knäppa med fingrarna...men är det bara skapligt harmoniskt i relationen så vill nog en kille generellt sett ha sex. Men kanske att en del killar vill vara de som tar initiativet, (iaf nog lite fler än de som vill att tjejen oftare gör det) och då kan det nog upplevas som negativt om tjejen flyger på honom hela tiden. Man får känna av varandra, helt enkelt.

Jag skulle nog undra lite om hon är helt tillfreds på det mentala planet. Kanske har hon f.n. bara mkt på kneget/i plugget, så att en massa sex kan skingra tankarna? Men en tjej som vill i stort sett dygnet runt och även över en lång period, skulle för mig nog kunna kännas lite som att få god tårta, men för mkt av den goda tårtan och kanske även kastad i ansiktet. Lite så.

Skulle till slut bli lite jobbigt, (OM det nu inte var så att hon tände mig så mkt att även jag ville ha sex grymt ofta) och då inte heller längre upplevas som gott. Dvs, mindre o mindre gott för var månad, och till sist kan det bli massor av grus i maskineriet av en sådan obalans på detta så speciella området. Ja, det är fan inte lätt att hitta den perfekta partnern...där det klickar grymt på alla plan...så det är inte svårt att förstå att fler o fler börjar ifrågasätta om det är sunt att ens försöka finna denna personen, som ska bidra med så satans mkt på alla plan. Jag förstår folk, men håller inte med om att man istället ska försöka hitta en person för detta, och en annan för detta, osv osv.

Folk brukar snacka om att det är bra med en god kommunikation i en relation, och en god komm. kan nog aldrig överskattas.

Om extrem obalans råder, men man vill ändå behålla varandra, så kan ju en deal vara att den med massor av lust får lov att ha sex med andra och den med lite lust kanske tänder på att höra om den andres eskapader, (eller möjligen vara närvarande). Ja, varianterna kan vara många men skydda er, gott folk

F.ö. så saknar jag Jegooooos o ditt married-to-long gnabbande....finns det möjligheter till att det kan komma tillbaka? Ert rara gnabbande gjorde kvällarna om möjligt ännu roligare!
__________________
Senast redigerad av xxooww 2016-07-02 kl. 19:10.
Citera
2016-07-02, 23:07
  #39
Avstängd
tråkigt med tjejer som inte är kåta...
Citera
2016-07-02, 23:59
  #40
Medlem
bockyboats avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DixieD
Jag har ju känt att jag inte är som alla andra tjejer typ.
Kanske lider av något? Jag vaknar på morgonen och är kåt på honom, på kvällen, på eftermiddagen, osv
Jag får ju inte nog och jag är alltid på för sex
Flesta kvinnor tar ju inte intiativ

Äsch, ta för dig du. Han har säkert inga problem med det utan tycker nog snarare att det är upphetsande med en tjej som tar för sig och visar att hon vill ha honom. Enda nackdelen med det är väl om han eventuellt skulle känna sig otillräcklig pga att din lust är högre än hans. (Jag funkar förresten likt dig i den här frågan.)
Citera
2016-07-03, 04:59
  #41
Medlem
Denna tråd kan inte vara seriös... Skakar oförstående på huvudet..
Citera
2016-07-03, 12:42
  #42
Medlem
Om en tjej betedde sig som du gör gentemot mig, så skulle jag naturligtvis tro att hon bara spelade. Men om din kille ser bra ut och har gott självförtroende, och om han känner dig väl, så borde det inte vara några problem.
Citera
2016-07-04, 13:48
  #43
Medlem
Buffymyloves avatar
Inget fel vara kåt, vad nu för kåt är. Har i samtliga relationer varit den som velat mest, och tidvis var det väl lite frustrerande, eller så tyckte min partner att jag var frånstötande och tände inte tillräckligt. Who knows.
Citera
  • 3
  • 4