• 11 697 online
  • 1 184 639 medlemmar
  • 61 228 809 inlägg
2017-09-15, 18:06
  #601
Medlem
fiftyforfiftys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Jonas1968
Räcker väl med att se vad nazisterna med Hitler gjorde mot judarna för att förstå. Dom skulle knappast skicka in sitt eget folk i ghetton och gaskammare.


De kanske offrades för det större goda? Utan de judar som dog så hade aldrig Israel blivit en fristad för judar...

Men jag är inte på allvar.
Citera
2017-12-20, 18:27
  #602
Medlem
Judar - 13,8 miljoner i världen, hur blev de så mäktiga?

Att judar styr världen, kan man såklart ifrågasätta, men vad vi alla kan hålla med om att de styr väldigt mycket allt från politik, media, ekonomi, forskning till företagande. 13,8 miljoner människor är hiskligt lite människor, de utgör inte ens 0,3% av världens totala befolkningen. Hur är det ens möjligt? Är det verkligen så mycket mer begåvade än resten av mänskligheten? Hur kan resten av världen acceptera att en ras styr så mycket? Nepotism och allt vad det kallas,, ingen ifrågasätter detta? I USA styr de Federal reserve, andra banker, sitter i senaten etc.. Är vi för dumma för att ens förstå?
Citera
2017-12-20, 18:38
  #603
Medlem
Genom att vara Guds utvalda folk såklart

Sedan finns det faktiskt rätt så många andra som har något judiskt påbrå och även många judar som lever helt vanliga liv. Tror mer deras framgång ligger i att man hjälper sitt eget folk samt att man satsar på utbildning och kreativitet. Judarna har ju verkligen hjälpt till med utvecklingen av världen, även om det som hos alla finns både bra och dåliga människor.

Svenskar har mycket att lära av judarna, speciellt i att man ska hjälpa varandra och sluta med att trycka ned varandra. Skulle också vara bra om Svenskarna kunde få in något mera religiöst i sina liv än att vara så materiellt fixerade.
Citera
2017-12-20, 18:40
  #604
Medlem
schoolgirlreports avatar
Majoriteten förstår inte alls och dem tänker inte ta reda på någonting utanför ’media’ för då är det falsk information. Lol.
Citera
2017-12-20, 19:21
  #605
Medlem
olasvenssons avatar
Vad jag har kunnat förstå så lade dom stor vikt i att utbilda sig. Sedan att nästla sig i organisationer, bolag och politik där dom kan göra stor påverkan (skada).
Citera
2017-12-20, 19:29
  #606
Medlem
Mycket har redan nämnts i tråden. Men en viktig detalj har ni glömt som är helt avgörande:
Judarna har sedan århundraden korrumperat våra makthavare och skuldsatt dem och våra nationer som vi än idag är slavar under.

Rothschilds tog kontrollen över stora delar av världens centralbanker när de 1815 tog över Bank of England efter att Napoleon föll i Waterloo. Sedan dess har Rothschilds och judarna korrumperat och skuldsatt våra nationer, att de har full kontroll över oss alla. Vi är alla slavar i deras system som går ut på att vi betalar massa skatter till dem, skuldsätter oss ännu mer via påhittade krediträntor och påhittade luftvaluta som inte ens existerar eller motsvarar mängden guld, eftersom Rothschild avskaffade guldmyntfoten.
Rothschild och gänget har full kontroll genom att de äger all media, de bestämmer vilka politiker som regera som deras marionetter. Politiker gallras ut innan de kan väljas av småfolket i riggade demokratiska val.

Baron Nathan Mayer Rothschild:
Citat:
"Let us control the money of a nation, and we care not who makes its laws"

Gutle Schnapper Rothschild (anmoder till den mäktiga judiska bankdynastin)
Citat:
"If my sons did not want wars, there would be none."
__________________
Senast redigerad av goyimcuck 2017-12-20 kl. 19:34.
Citera
2017-12-20, 19:47
  #607
Medlem
Bajjamannen87s avatar
Det är också ovanligt att en jude får tillåtelse av sina judiska föräldrar att beblanda sina gener med något annat än med judar.
Citera
2017-12-20, 20:04
  #608
Medlem
Judar som grupp och individuellt har nått framgång därför att man har blivit förföljda, betraktade som annorlunda, och fått stora delat av sin kultur störd upprepade gånger.
Misär, krig, samt andra svåra omständigheter kräver problemlösning och andra perspektiv. Jag tror på detta.

Sen finns det områden där judar har begränsad kunskap och flexibilitet. Jag tror det r förbjudet att göra en obduktion på en troende jude. Detta begränsar kunskapen inom det området.
Citera
2017-12-20, 22:40
  #609
Medlem
Judarna är strävsamma.
Deras belöningssystem uppmuntrar till framgång och är kallsinnig till svaghet.
De konkurrerar hårt med varandra; tävlar med varandra hela tiden. Då är det lättare att också se hela livet som en tävling.
Judarna gillar rikedom och skryt. Ungefär som svenska villaägare: Det gäller att bräcka grannen. Men man rusar inte till banken och belånar sig till taknocken, utan man jobbar ihop pengarna först.

Judarna sätter familjen först. Det innebär att man satsar på sina barn och intresserar sig för sina barn. Man utnyttjar sina kontakter och försöker hjälpa framförallt barnen, även sina vänners barn. ("Vi mot dom", liksom).

Man kan få cred inom den judiska gemenskapen utan att bli rik. Man kan
- driva butik (vilken som helst)
- vara musiker (framförallt om man är smal, vacker och kvinna)
- bli berömd (t.ex. som journalist eller författare)
Huvudsaken är att man är framgångsrik i det man gör.

Den som har tillräckligt många judiska vänner förundras över den ofta råa tonen männen emellan. Man grälar nästan jämt. Eller åtminståne låter det som man grälar. Egentligen tävlar man nog om vem som kan mest och vet mest.
Detta tävlande och grälande leder till att många drabbas av olika typer av svårmod och depressioner.

Men man håller ihop, för det är som sagt "Vi mot dom".

Jag har mycket stor respekt för det judiska folket. Mot alla odds finns dom kvar på jordens yta och i sitt efterlängtade land får dom nytta av sitt tänk: "Vi mot dom". Alla försöker förgöra dem, men man håller emot och lyckas dessutom vara mellanösterns enda demokrati, där såväl judar som araber har det bra. Faktum är att dom måste skydda sina gränser mot araber ... som vill komma dit och jobba.
Tänk om vi var lite mer som judarna!
Citera
2017-12-20, 22:56
  #610
Avstängd
Alphaelites avatar
När man lever en längre tid under hot så ökas en strävan för ngt bättre.

Juden har makt för att den varit tvungen att skaffa dt för att kunna överleva.

Jag gillar Juden
Citera
2017-12-20, 23:00
  #611
Medlem
Lilabanans avatar
De har infiltrerat alla områden där socialt inflytande finns.

Rothschilds som äger hela pengarsystemet är judar och jag undra rom inte Lord Jacob Rothschild är världens mäktigaste man. Judar har den fördelen att de ärvt mycket av sina förmögenheter (de rika judarna) sionister finns bland toppskiktet. Där de inte redan äger allt, köper de upp det.

De är ett manipulativt folkslag som utgör sig som en cancer på den här jorden.
Citera
2017-12-21, 09:49
  #612
Avstängd
Alphaelites avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Lilabanan
De har infiltrerat alla områden där socialt inflytande finns.

Rothschilds som äger hela pengarsystemet är judar och jag undra rom inte Lord Jacob Rothschild är världens mäktigaste man. Judar har den fördelen att de ärvt mycket av sina förmögenheter (de rika judarna) sionister finns bland toppskiktet. Där de inte redan äger allt, köper de upp det.

De är ett manipulativt folkslag som utgör sig som en cancer på den här jorden.


Är det månne lite avudsjuka som gör att du inte kan låta bli att kasta skit uppåt?
Citera