• 56 267 online
  • 1 188 521 medlemmar
  • 61 500 198 inlägg
2017-05-07, 16:18
  #301
Medlem
I dag kopplas försökspersoner upp till forskardatorer med hjälp av nanoteknikens nya ICT-implantat utan etikprövning eller informerat samtycke. Inspelning av människors hjärnor i dag sker utan att det finns någon lagstiftning som reglerar detta forskningsområde. För att fritaga sig från ansvar försöker de skyldiga gång på gång få forskningspersonerna att tro att det är någon annan som är skyldig till ICT-implantaten t.ex. arbetsgivare, grannar, säkerhetstjänster. Men de är med största sannolikhet oskyldiga när det kommer till svenska forskningspersoner och andra drabbade. Dessa påståenden gör att det blir svårare för forskningspersonerna att bli trodda av allmänheten.

Förutom att försöka få försökspersonerna att anklaga fel person eller myndigheter som
polisväsendet etc. att försöker man också få försökspersonerna att söka hjälp hos sjukvården, som omedelbart klassar alla klagomål sanna eller grundlösa om oetisk forskning som psykos. Detta utnyttjas även det för att det ska bli så svårt som möjligt för forskningspersonerna att bli trodda.

Forskning utan tillstånd har tidigare flera gånger utförts i nära samarbete med anställda vid bl.a. Karolinska sjukhuset. Centrala etikprövningsnämnden (forskning som avser människor), Statens medicinsk-etiska råd (Smer) och Vetenskapsrådet i Stockholm och har under de senaste tio åren mottagit ett flertal långa skrivelser och besök från drabbade forskningspersoner och deras anhöriga om att forskningen skall ta slut eller bli etikprövad.
Citera
2017-08-10, 17:35
  #302
Medlem
Även om forskning i informationsteknik och hjärnimplantat fortfarande är relativt okänt forskningsfält för allmänheten så har många bedragare och blufföretag uppmärksammat fenomenet och att det finns ett relativt stort antal desperata människor i västvärlden med pengar som söker efter ett sätt att befria sig från den nya informationstekniken där man kopplar ihop människor med självlärande datorer utan samtycke för att läsa och påverka medvetandets tankar och känslor.

"Defender" är exempel på en produkt från dessa företag. Produkten sägs
använda "Skalära vågor", är dyra, och ska skydda mot högteknologisk forskning
vilket den naturligtvis inte kan över huvud taget.

Privata kliniker/mottagningar med utrustning erbjuder privatpersoner MRI-scanningar (etc.) för flera tusen kronor. Detta är bortkastade pengar eftersom utrustningen inte kan användas för att upptäcka den nya miniatyriserade tekniken.
Citera
2017-08-21, 13:00
  #303
Medlem
ThExanors avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Brunstus
Vad vet du om vilka teknologier som finns?

luktar strunt om hela ämnet.. varför skulle det finns något slag implantat som lokaliserar dina användings områden i hjärnan och sedan registrerar detta på en skärm så en artificiell blobb av medvetande sedan styr o ställer som denna behagar.. är inte det lite strunt?
Citera
2017-08-23, 14:51
  #304
Medlem
Att forska i människors allra innersta med datorer och mikroimplantat utan offentlig insyn är ingenting Sverige ska delta i, varken aktivt eller skydda sådan forskning genom undanhållande av information. Många utsatta personer vill uppmärksamma den forskning som genom svensk politik tillåts skada människor till tystnad via påverkan av nervsystemet. Det finns också personer som "Konstantin Meyl" som strör ut egna böcker i ämnet och även andra människor som profiterar på de utsatta genom att sälja dyr mätutrustning som offren inte kommer ha någon nytta av.

Men faktum är att redan nu används hjärnimplantat för informationsinhämtning och för tvåvägskommunikation mellan datorer och den mänskliga hjärnan men i mycket liten skala via bl.a. rutinbesök i sjukvården. Flera människor har i brist på information från samhällets aktörer spärrats in av sjukvården och ovetandes förvaltningsdomstolar. I värsta fall har personer behandlats med psykofarmaka ett samlingsnamn för läkemedel som riktar in sig mot psyket. Forskningen sker utan etisk granskning och utan transparens samtidigt som de kopplar upp försökspersoners nervsystem till datorer. Man avbildar människor i sin naturliga hemmamiljö (hemmet) och samlar in data för framtida simuleringar.

Ett nämnt exempel kan vara fysiska "tester" - hur minne och kognition i allmänhet förhåller sig till olika muskelkramper, samt att få några få utvalda neutrala startord eller startfraser att associera till. Med det mänskliga nervsystemet kan man även bl.a. tankemässigt dela alla tankar och känslor.
Citera
2017-08-24, 09:15
  #305
Medlem
skunkjobbs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Piratpartiet
...
Men faktum är att redan nu används hjärnimplantat för informationsinhämtning och för tvåvägskommunikation mellan datorer och den mänskliga hjärnan men i mycket liten skala via bl.a. rutinbesök i sjukvården. Flera människor har i brist på information från samhällets aktörer spärrats in av sjukvården och ovetandes förvaltningsdomstolar. ...
Det blir ju inte sant för att du sitter och upprepar samma smörja i det oändliga. Du har blivit tillfrågad om bevis för detta hur många gånger som helst men det klarar du tydligen inte av att leverera. Då kan vi bara ta för givet att du sitter och ljuger. Sluta ljuga!
Citera
2017-08-24, 14:54
  #306
Medlem
"Du har blivit tillfrågad om bevis för detta hur många gånger som helst men det klarar du tydligen inte av att leverera."

Tekniken omtalas i Vetenskapsrådets egen bok ”Där Guld Glimmar Blått”
Om Nanorevolutionen (2007). En bok som redan är tio år gammal.
Teknologierna har även ett tillkännagivande från EU redan 2005
(Ethical aspects of ICT implants in the human body). Det finns
många drabbade personer i Sverige som utan att känna till varandra
berättat samma anklagelse om forskningsprojekt, som innebär att
man kopplar ihop människor med självlärande datorer och
datorkopieringen av mänskliga nervimpulser.
__________________
Senast redigerad av Piratpartiet 2017-08-24 kl. 15:36.
Citera
2017-09-12, 09:10
  #307
Medlem
Nanorobotar är minimala robotar som kan styras och navigeras igenom kroppens minsta blodkärl (kapillärer). Nanomaskiner och nanorobotar är på forskningsstadiet och att finna sådan nanoteknologi genom att studera blodtester/blodprov i mikroskop är antagligen inte sannolikt eller ens rimligt. Men många som är drabbade av ofrivilliga hjärnimplantat (utan informerat samtycke) tror att de kan finna lösningen eller bekräftelser på sina problem genom att studera blodprov. Men den lösningen är lite för enkel och kommer nog inte att göra någon fri. Blodproven ifråga är dessutom många gånger endast kapillära blodprov som inte ens kräver en utbildad sjuksköterska. Neuroforskningen/brottslingarna skulle sannolikt inte låta sig avslöjas med så enkla medel när brotten är så grova. Det enda som hittills har fungerat är att gör ett kirurgiskt ingrepp. Somliga tror även som alternativ att det finns partiklar i blodet och försöker avslöja om det är sant.
Citera
2017-09-12, 11:15
  #308
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Piratpartiet
.
Privata kliniker/mottagningar med utrustning erbjuder privatpersoner MRI-scanningar (etc.) för flera tusen kronor. Detta är bortkastade pengar eftersom utrustningen inte kan användas för att upptäcka den nya miniatyriserade tekniken.

Citat:
Ursprungligen postat av Piratpartiet
Men många som är drabbade av ofrivilliga hjärnimplantat (utan informerat samtycke) tror att de kan finna lösningen eller bekräftelser på sina problem genom att studera blodprov.

Självklart hittar man inte påhittade "hjärnimplantat" genom vare sig blodprov eller MRI av den enkla anledningen att de inte finns.

Utan lösningen och bekräftelsen på "hjärnimplantaten" kan man finna inom psykiatrin. Det finns inga implantat - du bara inbillar dig.
Citera
2017-09-22, 07:13
  #309
Medlem
De experiment och kränkningar som tyska läkare utförde i koncentrationslägren under andra världskriget skulle aldrig få upprepas i forskningens namn avgjorde man efter krigets slut. Men övergreppen tog inte slut utan har fortsatt ända tills idag. Listan över forskningsskandaler där deltagare har skadats är lång i västvärlden. Till exempel en amerikansk studie där svarta män smittades med syfilis och fick gå obehandlade för att forskarna var nyfikna på det ”naturliga” sjukdomsförloppet. Idag har forskarna fått tillgång till miniatyriserad bioelektronik och datorer som kan kopplas till hjärnan. Nu kan man studera vårt innersta tankar och känslor och påverka dem utan att informera deltagarna som får söka sin informationen på internet.

De fem sinnena som kan påverkas med hjärnimplantat-teknik för forskning om hjärnans
funktioner är följande (a.k.a."sinneskontroll"):

Det Visuella - det vi kan se med våra ögon
Det Auditiva - det vi kan höra
Det Kinestetiska - det vi känner
Det Olfaktoriska - det vi luktar
Det Gustatoriska - det vi smakar

(Grundaren av föreningen "Society For Brain Integrity In Sweden" har hjälp till med information)
__________________
Senast redigerad av Piratpartiet 2017-09-22 kl. 07:20.
Citera
2017-09-22, 07:24
  #310
Medlem
SnakePlissskens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Piratpartiet
... Nu kan man studera vårt innersta tankar och känslor och påverka dem utan att informera deltagarna som får söka sin informationen på internet....
Hur?
Det här är bara tomma påståenden tills du eller någon annan visar Hur vi kan läsa och påverka tankar med "miniatyriserad bioelektronik" (som inte finns..)
Citera
2017-09-27, 17:19
  #311
Medlem
ThExanors avatar
Men måste endå erkänna att det har funnits stunder då man anat os av främlingsvankelser...

Vad skulle en sånhär ytterst dyr forskning ha för egentligt syfte då?
Citera
2017-10-06, 13:49
  #312
Medlem
Fungerar inte så, mer mind control apparat som kopplar upp sig på människor och raderar minnen , hör vad folk tänker på och tänker åt folk.
Citera