• 20 200 online
  • 1 213 061 medlemmar
  • 62 574 274 inlägg
2019-01-02, 18:36
  #493
Medlem
T34Panzers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ed1
Hon har ju skapat den pressen på sig själv. Enligt henne själv blev hon inte tvingad att gifta sig med hejhej, sannolikt att hon blev besviken på giftermålet eftersom hon inte var så fri som hon önskade. Hennes familj verkar avslappad, alltså inte alltför pressande enligt fupen, hade de varit strängare hade hon örfilats och dragits i håret i mild bemärkelse, hon är ju på massor av äventyr som gift. Sedan att vara otrogen, var hennes egna verk. Det är komplicerat när känslor är inblandat, speciellt om det gäller någon annan än den man är gift med och har barn tillsammans med. Sedan leker hon med båda männen, vilket hon också gör medvetet. Manipulativ och känslostyrd tjej.

Hade hon tänkt på heder i första taget skulle hon inte satt sig i denna situationen, vilket ofta är fallet med impulsiva typer. Många fabricerade historier man kan läsa av i henens förhör. Det där med att hon sedan ställde sig på sin exmakes och familj sida kom mot slutet, när hon förstod att det inte fanns någon utväg med hennes toyboy. Att vara skild men inte kunna göra vad hon vill, parallellt med att hennes toyboy förändras pga paranoia samt känslorna som tar över gjorde henne konfunderad som såg en förändring. Han la ut bilderna medvetet för att provocera allihopa, detta för att han säkerligen var avundsjuk på att hon alltid gick tillbaka till sin exman och han inte kunde hantera det faktumet. Jag tror han var mycket förstående till vad han pysslade med och gjorde det med flit.

Med det sagt, hon freestylade sig oftast fram och målade sig själv till offer. Men mot slutet så visste hon mycket väl vad hon gjorde och var fullt medveten om det. Det är min personliga åsikt.

Jag håller med dig. Hon erkänner ju stolt i förhören (Rättegångspodden) att hon inte låter styras. Min bedömning liknar din. Honär väldigt manipulativ och ljuger i förhören utan några Problem. Beredd att byta sida allteftersom det gynnar henne själv, och till slut t o m offra en annan persons liv för att rädda sin egen ”heder”.

Att den ökända bilden skulle visa för hennes släktingar ”att hon var en hora”...ja i min värld tycker jag att Zahraa Abdul Razaq Djabbar är något fan mycket mycket värre - en falsk, svekfull och manipulativ mördare. Hennes ord och löften är inte värt ett skit. Hon lovar och bedyrar sin kärlek både till Hello och Ramin. Medhjälp... jag tycker mer det lutar åt stämpling. Men hon har definitivt blod på sina händer.

Dödskyssen borde den berömda bilden heta.
http://forumbilder.se/I44LA/09da17e0...c-e822f7dbcf6e
Citera
2019-01-06, 03:42
  #494
Medlem
Skandal att hennes dom ändras från livstid till tidsbestämt! Fittan är manipulativ och rätten köper det rakt av. Oproffsigt och svagt. De borde kunna se igenom sådant kan man tycka, särskilt med så extremt mycket bevisning.

Helvete vad mycket korkade och lågbegåvade människor som arbetar i rättssystemet. Kräks.
Citera