2023-01-20, 13:27
  #1117
Medlem
FNLSs avatar
Idre i helgen. Bröderna Moberg topp 3 i varsitt kval. Jag avslöjar inte vem som vann båda damkvalen överlägset.
Medlem
David var illa ute redan i åttondelen, men jävla klassåkning sedan. Båda bröderna på pallen!
Citera
2023-01-21, 13:57
  #1120
Medlem
Eriks målgång i semin var annorlunda. Trea i finalen. Segrar till David och Sandra.
Citera
2023-01-21, 17:39
  #1121
Medlem
eternussermos avatar
Underbärt med Mobärgs framgängar, grättis.
Il.Malizias avatar
Har inte skicrossen vuxit en del i Sverige så att den förtjänar en egen tråd?
Citera
2023-01-29, 08:41
  #1125
Medlem
Olympia mästaren Wallberg vann i natt sin första wc. Slog kungen i finalen av parallell puckel. Unge gravenfors trea, mitt tips i första vinnaren tipset.
Citera
2023-02-16, 16:23
  #1126
Medlem
Seger för David Moberg. Tvåa i totalen nu. Skrällfritt i damklassen.
Ursprungligen postat av FNLS

Snabbtänkt att skapa en tipstråd efter att ha upptäckt det guldkornet. Återstår att se om det initiativet lönar sig.
Citera
2023-02-27, 19:25
  #1128
Medlem
Den 19-årige svenska snowboardåkaren William Mathisen blev idag femma i slopestylefinalen på VM i Bakuriani, Georgien.

Vann gjorde norrmannen Marcus Kleveland.

Mathisen, som vann SM i slopestyle 2022, blev även femma vid Ungdoms-OS i Leysin, Schweiz, 2020.