• 12 452 online
  • 1 180 288 medlemmar
  • 60 942 847 inlägg
  • 7
  • 8
2015-06-28, 16:06
  #85
Medlem
Kent-Ingers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av basiclogic
Någon som vet vad som händer om modern vägrar godkänna bekräftelsen? Ponera att hon ångrar valet av fader till hennes barn och gör allt för att hålla honom utanför detta. Kan mannen göra ett faderskapstest utan kvinnans medgivande?

Varför inte DNA testa barnet?
Det finns många män som betalar och pysslar om frugans snedsprång och produkt från firmafesten.
Citera
2015-07-01, 13:56
  #86
Medlem
Bullfettas avatar
Citat:
Ursprungligen postat av MissFitt73
Borde finnas fler lagar som skyddar oss och alla kvinnor i resten av världen.

Äh, vi kan inte enbart stifta en massa lagar hit och dit. Hur tror du vi kvinnor som verkligen har lyckats göra karriär egentligen har nått våra positioner - genom lagstiftning ?

Sedan kan vi inte ta ansvar för dom kvinnor som fortfarande lever och tänker som medeltida grottmänniskor. Vi svenska kvinnor har genom kampens och viljans makt uppnått de territoriella fördelar som vi eftersträvat. Karlarna i Sverige har med tiden givit efter och vikt sig åt sidan, vilket enbart ligger i linje med deras undergivna natur.

Att sedan lagstiftningen numera ger karlarna utökade nackdelar i samhället, ser jag enbart som en bonus och en extra krydda i det feministiska Sverige som vi svenskar vill ha.
Citera
2015-11-22, 19:22
  #87
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Sakerating
Även om detta skulle vara fallet så gäller inte detta ens för hälften av alla ovannämnda lagar. Exempelvis varför kvinnor ska ha rätt till att välja vilka som ska undersöka dem samt vem som kan förhöra dem åsv.

Personligen så tvivlar jag på dessa predikat om att man endast omskär pojkar för hygien och religion etc. Dessa argument kan man lika gärna använda som motiv hos kvinnor. Utan man struntar helt enkelt i pojkarnas vilja och integritet för man anser dem mindre värda. Alla snackar ju om kvinnors omskärning men man hör ju inte ett knyst om pojkarnas elände och smärta i samma veva.

Kan tycka att även manlig könsstympning borde vara olaglig. Vill pojken kan han ju omskära sig när han är vuxen.
Citera
  • 7
  • 8